Iako nema univerzalnog pravila o tome da li će vas određeni znak prevariti ili biti veran, postoje znakovi koji su skloniji aferama zbog svoje pustolovne prirode ili želje za uzbuđenjem. Među najvernije znakove Zodijaka spadaju Ribe, Rakovi i Jarčevi, dok uzbuđenjima teže odole Strelci i Vage.

 

Ovan je rob strasti

Ako se Ovan upusti u aferu, za to će brzo saznati svi u njegovoj okolini jer teško ćute o svom ljubavnom životu. Strast je njihov pokretač, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera jer su se zaljubili. Najčešći razlog upuštanja u prevaru je potraga za uzbuđenjem koje nedostaje u njihovoj vezi, a ako ih otkriju u aferi krivicu će pokušati da prebace na drugu stranu koja ih je zavela.

Bik voli uživanje, ali se boji prevare

Pripadnici ovog znaka su veliki ljubavnici, ali u stalnim vezama su najčešće verni. Ako ih partner zadovoljava u emotivnom i seksualnom smislu, prevarom neće ugroziti odnos. Takođe su i veoma odani, a to isto očekuju i od svojih partnera. Najčešći razlog prevare kod Bikova je nedostatak fizičke intimnosti s partnerom.

Blizanci varaju emocionalno, a ne fizički

Nemiran duh Blizanaca tera ih da se uprkos ozbiljnoj vezi upuštaju u flert. Ipak, sledeći korak neće preći i zadržaće se na komplimentima i verbalnom nadmudrivanju preko SMS-a ili društvenih mreža. To se neće dogoditi ako im njihov partner i dalje predstavlja izazov, a ako ipak prevare, tada je to znak da je odnos definitivno gotov i kreću dalje.

 

Rak vara ako je nesrećan

Senzibilni i empatični Rakovi u ljubavi su verni, prvenstveno jer se vode onom “ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi”. Ako kod kuće primaju dovoljno ljubavi i nežnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru. To dobro znaju i njihovi partneri pa ne smeju da ih uzimaju zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara je onaj koji se oseća nevoljeno i nesrećno.

Lav voli uzbuđenje i pažnju

Drama i uzbuđenje Lavovima su omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju je njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Ako želite da budete sigurni da je vaš Lav samo vaš, ne zaboravite da mu dajete komplimente, ali se i ponekad igrajte s njim toplo-hladno kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju s ljudima znatno mlađim od njih samih, jer ih privlači mladalačka energija.

Devica vara ako želi da izađe iz veze

Device su ozbiljni pripadnici Zodijaka, prizemljeni su i najčešće odani partneri. Srećni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o “zabranjenom voću”, ali prevara im postaje normalna stvar ako osećaju da ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što im treba. Tada je afera oružje koje će im pomoći da bezbolnije izađu iz veze i zamisle svoj život s nekim drugim.

Vaga puno priča, a malo radi

Pravedni i pošteni pripadnici ovog znaka sve svoje obaveze shvataju ozbiljno, pa tako i one partnerske te su u principu verni. Ipak, oni su ljubitelji novog društva, komplimenata i flerta koji ih često vodi u neke neobične situacije. Najvažnije je da je Vagin partner ujedno i njen prijatelj na kojeg može da se osloni, jer će tada biti u najmanjem iskušenju da prevari.

Škorpija traži nova uzbuđenja u seksu

Mračne, tajanstvene i erotične Škorpije često se povezuju s prevarama, ali to ipak najčešće nije istina. Ako su zaista zaljubljeni, prevara im neće pasti na pamet. Ono što se može desiti je da im dosadi rutina u vezi, naročito rutina u seksu, pa će se upustiti u prevare za jednu noć koje nikad neće priznati stalnom partneru. Protivotrov za  prevaru je uvođenje noviteta u spavaću sobu, ali i povremeno pobuđivanje njegove ljubomore.

Strelac voli zabranjeno voće

Slobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strelci su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, ali prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. I sami sebe će lagati da se nije dogodila. Kod njih važi pravilo da prilika čini lopova, zato je najbolje da se što više vremena druže i zabavljaju sa svojim partnerom, po mogućstvu u zabavnim aktivnostima poput sporta. Isto tako, prevaru će oprostiti lakše nego drugi znakovi.

 

Jarac je stub odanosti

Pripadnici ovog znaka su među najvernijima u Zodijaku, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto telesno, već kao duhovnu izdaju. Može ih opčiniti neko svojom intelektualnom stranom, ali ništa više od flerta se neće dogoditi. Ako pak prevare, tada to čine na način kao i Device – afera je beg iz odnosa. Koliko vernosti daju, toliko i traže, pa nikad ne opraštaju varanje.

Vodolija izmišlja pravila prevare

Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, ali istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti s nekim ko je drugačiji od njihovog partnera, ali sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbežno, tako da ih ne grize savest. Vodolija neće varati jedino ako zaista voli i zna da mu to partner neće oprostiti.

Ribe su glavni glumci u svojim fantazijama

Pripadnici ovog znaka žive u svetu mašte, a ljubavni i strastveni scenario uvek se vrti u njihovim glavama. Ako im veza postane dosadna i predvidljiva, tada će početi da maštaju o kolegi ili nekom drugom iz okoline. Iako znaju da se zaustave na vreme, pitanje je da li će se u tom procesu zaljubiti ili ne. Partneri Riba treba da se trude da održe strast u vezi živom, jer im tada prevara neće pasti na pamet.

Scroll to top