Mesec u Ribama daje nam priliku da u živote uvedemo svoje ideale, saosećajnost i duhovnost. Međutim, zbog toga što je Mesec u Ribama, osetićemo i romantičnu želju za ljubavnom vezom o kojoj smo uvek maštali.

Pun Mesec 16. septembra donosi vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Shvatićete da više niste žrtve ili mučenici. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili.

Tokom punog Meseca, pojačana energija Sunca i Meseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara „jing i jang“ solarne i lunarne harmonije. Svetlost Sunca obasjaće našu podsvest i sve strahove i nesigurnosti koje u njoj žive. Isprva će mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer će se osetiti golo usled tolike otvorenosti. Međutim, mnogi će se osetiti i oslobođeno jer će napokon postati osobe koje žele da budu.

 

Napokon ćete biti slobodni da volite.

Tokom prethodnog mladog Meseca postali smo donekle svesni naših romantičnih želja i načina na koji možemo da prizovemo ljubav u život.

Pun mesec sada nudi pregršt romantičnih mogućnosti i važno je da počnete da verujete intuiciji i prihvatite priliku da u život uvedete pravu ljubav.

Evo nekih načina na koje to možete da uradite:

Rizikujte. Da biste bili uspešni, morate da rizikujete i izložite se svetu. Ipak, potreban vam je plan jer ne možete da idete krzo život prateći isključivo srce, potreban vam je i mozak. Ako ste kovali važne planove da pronađete ljubav, pun mesec je vreme kada možete da svoje romantične snove pretvorite u opipljivu realnost. Sada imate priliku da budete kreativni i pronađete nova mesta za druženje i upoznavanje novih ljubavi. Sada je napokon došao pravi trenutak da se posvetite vezi.
Budite spremni na odbijanje. Negativno iskustvo može da bude poražavajuće i obeshrabri vas od daljih akcija, ali sada je pravi trenutak da uradite baš to – probate ponovo.

 

Savršenstvo više nije neophodno. Pun Mesec u Ribama pružiće vam emotivni kapacitet da sebe prihvatite onakvima kakvi jeste jer niko nije savršen. Ta svest dozvoliće vam da budete manje kritični prema drugima, ali i da razumete da prava ljubav nikada nije savršena.

Uživajte u intenzivnijim vezama. Sada je divno vreme da počnete da izlazite češće i družite se. Osobe koje ćete u tim prilikama upoznati sada će imati znatno smislenije mesto u vašem životu – bilo kao simpatije ili kao dobri prijatelji.

Ako ste voljni da se oslobodite strahova i rizikujete ne bi li voleli znatno dublje, pun Mesec vam nudi posebnu priliku da pronađete novu ljubav ili postojeću učinite još važnijom.

 

(24sata.rs)

Scroll to top