U nedelju ujutro, u 06:23, Mesec će biti pun i najbliže Zemlji ove godine. Biće 14 odsto veći i 30 odsto svetliji nego bilo koji pun mesec u svojoj najvišoj tački, objavila je NASA.

Ovaj pun mesec je ujedno i Super Mesec, a on se pojavljuje kada je mesečeva orbita najbliža Zemlji. Ovaj Super Mesec se javlja kada je Mesec u Ovnu, a prema vedskoj astrologiji, sa ovim punim Mesecom napokon će nastupiti vreme isceljenja.

 

Ako ste se osećali teskobno i depresivno u poslednje vreme, sigurno niste jedini, jer je na vas uticala pozicija planeta i Meseca, piše portal Anandastrology. Ovaj pun Mesec, koji se naziva i Lovčev Mesec, doneće potrebnu dozu isceljenja, harmonije i mira, ali i ukloniti strah i sumnju.

U Indiji je poznat i kao Sharad Purnima, a smata se da otvara vrata Lakshmi, hinduističkoj boginji bogatstva i blagostanja. Njen ženstveni uticaj ili shakti, uticaće na mesečev sjaj, očistiti naša tela i povećati protok blagostanja u ljudskim životima.

Ali, 40 minuta nakon što nastupi, pun Mesec će proći kroz zonu sumraka zvanu "gandanta". Ta nepredviđena pozicija može da podstakne niz neuobičajenih događaja, pa čak i šokova, ali to će sve biti minorno u poređenju sa pozitivnim promenama koje ovaj Mesec donosi.

Ako ste se osećali loše u poslednje vreme, sa ovim Mesecom to će se promeniti, a vi se slobodno pripremite za jedan lep i bogat period.

(Izvor: 24sata.hr)

Scroll to top