BalkansPress

Dobro došli!

U spektru boja svako se opredeljuje za svoju omiljenu. A ta omiljena, može mnogo toga da kaže o određenoj ličnosti, pa i to kakva je u krevetu.

{adselite}Žuta - Osobe koje biraju žuto kontrolišu svoj seksualni nagon u krevetu, prepuštajući partneru glavnu ulogu. Sami ne preuzimaju inicijativu, ali partnera nikada ne odbijaju, jer im je važno njegovo zadovoljstvo.

Plava - Za ove osobe seks je umetnost, a pristup elegantan. Istančanost je posebno izražena kod muškarca, koji se u krevetu ponaša kao pijanista. Pažljivo istražuje telo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nežne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa.

Siva - Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu sa partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.

Narandžasta - Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole da ostvaruju svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera. Nežnost i predigra su im veoma bitni tokom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo sa partnerom i prilično im je lako da odglume orgazam.

Crvena - S obzirom na to da ova boja simbolizuje strast, osobe koje je vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom polu, a ako izgrade partnerski odnos sa osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo.

Zelena - Oni koji vole zelenu, verni su partneri, a u seksu su puni nežnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, dok su muškarci puni razumevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerki.

Ljubičasta - Sa osobama koje vole ljubičasto treba biti oprezan kada se radi o seksu. Njima vođenje ljubavi predstavlja gubljenje vremena. Muškarci ovom činu pristupaju kao poslovnoj obavezi, dok žene više razmišljaju o tome da ne pokvare frizuru nego o seksu.

Ružičasta - Pogled na ženu u ružičastom predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju nameru da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju sa muškarcima. Muškarci koji vole ružičasto skloni su čestoj promeni partnerki, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali.

 

(Izvor: Novosti) 

 

 

 

 

 

Scroll to top