BalkansPress

Dobro došli!

Zavirite dublje u svoju ličnost.

Je li vas nešto mučilo u prethodnom periodu? Pokušavate li dugo otkriti što je to šta vam tačno treba da bi vam se život pokrenuo i da biste napredovali?

Ovaj test otkriće kako stvari zapravo stoje…

 

Koji simbol vam više od svih “krade” pažnju?

Psihološki test

*Foto: Meowgag.com / Psihološki test

1. Lav

Ovo simbolizuje vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom. Lav predstavlja simbol Sunca – krajnjeg izvora moći. Ovaj izbor ukazuje na to da ste učinili sve što možete da živite dobro, ali se ipak osjećate zarobljenim i kao da ne možete dalje. Zabrinjavaju vas pitanja šta i kako dalje.

Morate prihvatiti da je vaš život upravo onakav kakav treba biti, a kada se s tim pomirite otvoriće vam se drugi načini i mogućnosti. Svi vaši dosadašnji izbori napravljeni su s razlogom i vi se morate uskladiti sa tom spoznajom.

2. Peščani sat

Ukoliko ste izabrali peščani sat, to znači da se osećate zarobljenim u vremenu. Okrenuti ste prošlosti i nekom bolnom iskustvu koje vas tamo drži. Osjećate se kao da se polako davite, nemate energije i pomireni ste s tim da život nije lak i lep.

Ako ikako možete, trebali bi se pomiriti s prošlošću i nastaviti dalje. Bićete jači nego ranije i sve tragedije su u stvari lekcije za budućnost. Živite u sadašnjosti, jer kada to naučite vrijeme će postati vaš prijatelj.

3. Mesec

Izbor simbola Meseca otkriva da je vaše srce trenutno poput bojnog polja. Nešto snažno duboko u vama ne dozvoljava vam da imate miran san ili vas u potpunosti muči nesanica. Je li to mržnja, ljutnja ili samo strast?

Vašem duhu je potreban mir i najbolji način za to je da iznesete emocije iskreno i otvoreno. Priznajte i sebi i drugoj strani što osjećate. Kada nisu tajne, emocije nas ne izjedaju, a njihovo prikrivanje uvijek donosi više štete nego koristi.

4. Ključ

Ako ste izabrali ključ, to znači da su vašem duhu očajnički potrebni odgovori. Sve što ste mislili i u što ste vjerovali odjednom je stavljeno na ispit. Moguće je da ste se umorili od potrage za istinom i tačnim odgovorima. Možda vam je sve to čak i dosadilo.

Vrijeme je da kroz nove pustolovine i avanture spoznate drugu stranu života. Dogodiće vam se uskoro određene manifestacije koje će vam pomoći da savladate trenutni period. Neophodno je da negdje otputujete, makar i na jedan dan.

5. Ruka

Izbor ovog drevnog simbola ukazuje na to da ste opkoljeni negativnom energijom. Vaš duh teži da se oslobodi od toga i ako primjećujete da vam se događaju čudne stvari, to su znači da vas nešto iznutra pokušava upozoriti na situaciju.

Ali, zanimljivo je da smo mi oduvek zarobljeni od strane zlih sila, ali i da uvek imamo izbor da se oslobodimo toga. Put ka oslobođenju podrazumijeva praštanje i ljubav, prvo prema sebi, a potom i drugima. Pronađite vreme za ljude koje volite i relaksaciju.

(BalkansPress / Kolektiv.me)

Scroll to top