BalkansPress

Dobro došli!

Tokom dana naš mozak prikuplja brojne informacije, a za većinu nismo sigurni da uopšte ostaju memorisane u našem mozgu.

Jedan od načina da zavirimo u neistraženi deo je naša intuicija i instinkt koji nas tera da nešto napravimo bez puno razmišljanja te da pritom saznamo nešto više o sebi.

To možete učiniti brzim testom u kojem nam može pomoći poludrago kamenje iz prirode.

Želite li saznati nešto više o sebi, pogledajte sliku kamenja, dozvolite vašem umu da odradi svoje i odaberite onu koja vas najviše privlači.

 

1. MALAHIT

Malahit je prekrasan zeleni kamen koji se veže uz horoskopski znak Škorpije i Jarca. Osobe koje su izabrale ovaj kamen kao najprivlačniji spremni su na velike promene u bližoj ili daljoj budućnosti.

One su romantičnog duha i vrlo su povezane s osobom s kojom odluče provesti život. S obzirom da morate biti spremni na promene, dobro razmislite o životnim odlukama koje vam se u poslednje vreme "motaju po glavi" i koje planirate ostvariti. 

2. SUNČEV KAMEN

Osobe koje su odabrale ovaj kamen su bistrog duha i vrlo vesele prirode. Bezgranično ste pozitivni te u svemu uvek pokušavate videti samo dobre strane.

Upravo takva osobina u životu će vam biti i više nego korisna. Vaša energija je snažna što osećaju svi oko vas. No, pripazite da vašu pozitivu negativne osobe ne iskoriste u svoju korist, a protiv vas.

3. OPALIT

Opalit je kamen večnosti i mira. Njega će odabrati oni koji žude za vlastitim mirom, daleko od ludnice koju nam servira užurbani način života. Osoba ste koja ceni svoj mir i slobodno vreme.

Upravo zbog toga bi trebalo da razmislite šta vas ispunjava i maksimalno iskoristiti vreme koje imate samo za sebe.

 

 

4. OBSIDIAN MAHAGONI

Obsidian razvija oštroumnost, koncentraciju i logično razmišljanje. Ako ste odabrali ovaj kamen to znači da žudite za promenama, ali onim koje će vas udaljiti od loših navika i monotonije u koju ste polako utonuli.

Isto tako, ovaj kamen vam može biti podsetnik da budete zahvalni na onome što imate, te da se ne upoređujete s drugima.

5. HOWLIT

Ovaj kamen uravnotežava psihu i smiruje temperament. Ako ste izabrali peti kamen znači da ste u potrazi za nekim važnim odgovorima.

Nervozni ste, stresne situacije na vas deluju umarajuće i zato je važno da pronađete dobar filter. Ovaj kamen ističe kreativnost, koju ne smete zanemariti. 

6. DALMATINSKI JASPIS

Jaspis dalmatinac deluje umirujuće koji nam pomaže da shvatimo sami sebe. Ovaj kamen privlači samo vesele i pozitivne osobe. Uvek ste u potrazi za stvarima koje će vas razveseliti i oduševiti.

Upravo zbog toga, s vremena na vreme napravite kratki izlet što će vam razbistriti glavu i napuniti vas pozitivnom energijom.

 

Scroll to top