Na sredini Paškog mosta, na samom rubu ograde, stoji prelepa i savršeno građena plavuša. Gleda dole u sinje more, kad naiđe mladi i naočiti pomorac u uniformi.

- "Djevojko, što to radiš nasred mosta?", povika pomorac.

- "Ma hoću se ubit, svi me muškarci svaki dan samo žele ševiti i ništa više, nitko se ne bi sa mnom družio i razgovarao!", - odgovori tužno plavuša.

PROČITAJTE: VIC DANA Nije lako s muškarcima

- "Nemoj tako, nismo svi isti... Evo, ja se upravo danas ukrcavam na brod za Ameriku, pa ako hoćeš kreni sa mnom na daleki put. Možeš spavati na drugom krevetu u mojoj kabini a ja ću ti potajno donositi hranu. Samo... moraš mi obećati da ćeš ostati skrivena u mojoj kabini, jer ako te kapetan otkrije oboje smo nastradali."

Razmisli plavuša i shvati: - "Evo nade za bolji život u Americi!" - i tajno se, te noći ukrca s njim na brod...

 

Prvog dana donese pomorac doručak u kabinu i vrati se na posao. Donese joj ručak i opet se vrati na posao. Uveče joj donese večeru i mrtav umoran od posla sruši se u svoj krevet i zaspi. I tako isto beše i drugi, i treći i peti dan... A plavuši, iz dana u dan, pomorac sve draži i draži, pa nakon nedelju dana shvati da se zaljubila u njega. Kada je te večeri došao u kabinu, ona ga poljubi i završe u žestokom seksu.... I tako, ploviše oni dva i po meseca. Preko dana on bi radio, a ona bi, zahvalna i sretna, s uživanjem čistila i pospremala njihovu kabinu. A svako bi veče uski brodski krevet glasno škripao od njihovog strasnog seksa. Sve dok jednog prepodneva u kabinu slučajno ne uđe kapetan broda. Ugleda prekrasnu plavušu i u čudu je upita:

- "Djevojko što vi radite na mom brodu!?"

- "Ma znate, kapetane... ja sam se htjela ubiti jer me svi muškarci žele samo ševiti i nitko se od njih ne bi se sa mnom družio i razgovarao. Spasio me vaš mladi pomorac i poveo ovim brodom na put u Ameriku. Riskirao je svoj posao kako bi mi pomogao i predivan je prema meni, cijeli dan naporno radi i donosi mi hranu. Zavoljeli smo se i svaku večer istinski vodimo ljubav dok se naše duše i tijela spajaju u jedno. Razno-razni pokvarenjaci više ne iskorištavaju moje tijelo, više me nitko, kako vi muškarci odvratno kažete, ne "jebe"..."

Kapetan je mirno pogleda preko svojih naočala i hladnokrvno odgovori:

- "Dušo... ovo je trajekt SPLIT-BRAČ!"

Scroll to top