Glumac Vladimir Kovačević, poznatiji kao Arsa iz serije "Istine i laži", ponovo je bio u elementu sa svojim imitacijama. Ovog puta je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" imitirao Acu Lukasa, kao i Nenada Kneževića Kneza.

Read more...

Već danima u Srbiji se vrti priča o tome kao sugrađani masovno nasrnuli da posete Lidl. Imali smo priliku da vidimo kako su se dve žene u Lidlu otimale oko pilića, kako su iz magacina izbacivali kartone u kojima su se nalazili piliću a građani se dobacivali sa njima.

Read more...

Momak je bio jako zaljubljen u nju i zaprosio je. Međutim, devojka ga je odbila i rekla:

Read more...

Viralna fotografija na Tviteru je mnoge ljude ostavila potpuno zbunjene. Gledaju i misle da vide jedan deo tela, a onda se ispostavi da nije to što misle već nešto potpuno drugo.

Read more...

Predstavljamo vam samo 13 anegdota, u knjizi „Anegdote o srpskim piscima”, u izdanju izdavačke kuće „Gramatik” iz Beograda. Knjigu je priredio Danilo Jokanović.

Read more...

Jednog dana nekom farmeru upadne magarac u bunar. Životinja je njakala i zapomagala, dok je farmer pokušavao da nađe rešenje šta treba činiti.

Read more...

Ruski naučnici otkrili su nešto što je opisano kao najopasnije oružje masovnog uništenja na svetu, koje je toliko zapanjilo istraživački tim, da je vođa tima rekao da nikada nije video toliku količinu energije spremnu za uništenje čovečanstva.

Read more...
Scroll to top