BalkansPress

Dobro došli!

Umetnost povezuje i razdvaja. Umetnost je idealan način da pokažeš koliko ti je stalo. Kroz nju uspeš da objasniš mnogo više nego običnim rečima. Umetnost je ljubav, a ljubav je žena. Bar je tako Bob Marli mislio.

Rastafarijevac je znao da voli i osećao ljubav. I prema svetu, a naročito prema ženi. I savršeno je objasnio kako ih treba voleti:

"Možda joj nećeš biti prvi muškarac, ni poslednji ili jedini. Volela je pre tebe i možda će voleti poslije. Ali ako te sada voli, zar je bilo šta drugo bitno? Ona nije savršena – ali nisi ni ti.

PROČITAJTE: "OČI BEZ DUŠE. SVLAČI MI HALJINU. STRAVIČAN BOL" Glumica Merima Isaković optužuje Lečića za užasno seksualno nasilje kad je imala SAMO 18 GODINA

 

I vas dvoje možda nikad nećete biti savršeni zajedno, ali ako te ona može nasmejati, naterati te da se dvaput zamisliš, priznati da je ljudsko biće i da greši, drži se nje i daj joj najviše što možeš. Možda neće misliti o tebi svakog sekunda tokom dana, ali će ti dati deo sebe za koje zna da ga možeš slomiti – njeno srce.

Zato nemoj da je povrediš, nemoj da je menjaš, nemoj je analizirati i ne očekuj više nego što ona može dati. Smej se kad te čini srećnim, daj joj do znanja kad te izluđuje i neka ti nedostaje kad nije u blizini."

(BalkansPress / Izvor: Buka)

Scroll to top