Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku Dea Đurđević jutros je ugostila ministra spoljnih poslova u Vladi Srbije Ivicu Dačića, sa kojim je pričala o tome kako može da dođe do konačnog sporazuma sa privremenim institucijama sa Kosova, ako albanska strana pod tim podrazumeva priznanje Kosova, osvrćući se na jučerašnju novu rundu dijaloga između Beograda i Prištine, koji su se odigrali juče u Briselu.

Read more...

Poznati američki voditelj Džimi Kimel ponizio je sopstvenu naciju pitavši Amerikance da kažu kako se zovu pojedine zemlje na mapi. Oduvek vlada mišljenje da Amerikance ne zanima ostatak sveta ali i da su ograničeni, a najnoviji snimak je to i potvrdio.

Read more...

Zaboravite na Slavoljuba i "ćivot", imamo novu zvezdu kviza Slagalica. Bora Micić je učinio, što niko nije!

Read more...

Sezona godišnjih odmora je već uveliko u toku. Većina građana je odabrala destinaciju na kojoj je će odmarati tokom leta, a srpski turisti nekako tradicionalno se odlučuju za Crnu Goru.

Read more...

BW Residences, prva stambena zgrada u "Beogradu na vodi" je završena. Do sada smo mogli da je posmatramo samo spolja, prateći njen rast, a danas imamo priliku da zavirimo iza zidova ovog projekta i da vidimo kako izgledaju stanovi u jefnoj od najluksuznijih zgrada prestonice.

Read more...

Na društvenim mrežama osvanuo je video u kome glumac i nekadašnji član Indeksovog radio pozorišta Dragoljub Ljubičić Mićko imitira vojnog komentatora i poslanika SNS Miroslava Lazanskog.

Read more...

Poznati glumac Dragoljub Ljubičić Mićko imitirao je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić u epizodi emisije „PLJIŽ“.

Read more...
Scroll to top