Privredno - politička delegacija grada Jagodina na čelu sa predsednikom Jedinstvene Srbije, narodnim poslanikom i predsednikom Skupštine Grada Jagodina Draganom Markovićem Palmom boravi u radnoj poseti Egiptu i pobratimskom gradu Marsa Alamu.

Read more...

"Ovo je Srbija, govore grobovi ratnika iz slavnog vremena", zapevalo je nekoliko desetina mališana iz Gračanice povodom proslavljanja praznika Svetog blagovernog Kralja Stefana Milutina, ktitora Manastira Gračanica, a taj prizor nateraće vam suze na oči.

Read more...

Pojavio se novi snimak nesreće koja se dogodila u ponedeljak oko 8 sati na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu.

Read more...

Nadomak Novog Pazara, sakrivena u bespuću na obroncima planine Golije u selu Dojinoviće, nalazi se crkva Svete Marine, poznata i pod imenom Marinica.

Read more...

Jedna od najtužnijih pesama iz ne tako davnih vremena na ovim prostorima jeste ona koju je otpevao Nedžad Salković, a koja kaže:

Read more...

Glumac Vladimir Kovačević, poznatiji kao Arsa iz serije "Istine i laži", ponovo je oduševio sve svojom novom imitacijom. Ovog puta na njegovom repertoaru bio njegov kolega Vuk Kostić.

Read more...

Pavao Bedeković iz Hrvatske mesecima se nervirao što svi vozači parkiraju na njegovoj njivi kada dođu na Zagrebački sajam polovne robe.

Read more...
Scroll to top