BalkansPress

Dobro došli!

BW Residences, prva stambena zgrada u "Beogradu na vodi" je završena. Do sada smo mogli da je posmatramo samo spolja, prateći njen rast, a danas imamo priliku da zavirimo iza zidova ovog projekta i da vidimo kako izgledaju stanovi u jefnoj od najluksuznijih zgrada prestonice.

 

Izgradnja prve kule je gotova i narednih dana će početi i useljavanje prvih stanara.

*Ulaz u zgradu, Foto: Promo

Ovo je prvi deo projekta koji će na kraju obuhvatati milion kvadrata, sa 6.000 stanova, gde će živeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom delu grada.

*Kupatilo, Foto: Promo

PROČITAJTE: SNIMAK IZ INĐIJE UZNEMIRIO JAVNOST, POLICIJA ODMAH REAGOVALA: Pronađeni maloletnici koji su se BRUTALNO IŽIVLJAVALI nad starcem (VIDEO)

 

U toku su poslednja sređivanja pred ulazak stanara.

*Kuhinja, Foto: Promo

Ova zgrada ima dvadeset spratova i 296 stanova - od dvosobnih do petosobnih. Svaki stan ima terasu i ogromne prozore koji im pružaju veličanstven pogled na reku.

*Igraonica za decu, Foto: Promo

Zgrada ima prostranu podzemnu garažu u kojoj će biti i poseban prostor za odlaganje bicikala.

*Bazen u okviru zgrade, Foto: Promo

PROČITAJTE: Urbana legenda o kojoj se i danas priča: Bojan i Mirjana su imali SE*S na Adi kada ih je UDARIO GROM, a pravi skandal nastao je u bolnici

 

Stanari će na raspolaganju imati i bazene, teretanu, igraonicu za decu, kao i pomoć u svakom trenutku za naručivanje taksija, iznajmljivanje uatomobila, kupovine karata za avion, organizovanja odlazaka u spa, brige oko kućnih ljubimaca.

*Prostrana teretana, Foto: Promo

Stanare neće dočekati goli zidovi, jer su stanovi već opremljeni mnogim stvarima - od ormarića u kupatilu, preko kuhinjskih elmenata do garderobera.

*Hodnik zgrade, Foto: Promo

PROČITAJTE: OPUSTILI SE Bodirogu znate svi, a šokiraće vas kako izgleda njegova žena kad se SKINE U KUPAĆI

 

Budućim stanarima posebno će biti značajna promenada, gde će moći da šetaju, rekreiraju se, uživaju, poput žitelja brojnih evropskih i svetskih gradova.

*Uživanje pored bazena, Foto: Promo

*Vrata sa dobrom zaštitom, Foto: Promo

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top