I nauka je to potvrdila - žene vide više nijansi boja od muškaraca, imaju jači imuni sistem, a i više empatije i jaču intuiciju. Mogu da vrše više radnji istovremeno za razliku od jačeg pola i, sve u svemu, one su superjunaci. Ako i dalje imate neke sumnje u vezi sa tim, ove slike će vas razuveriti.

 

Žene su superjunaci

Ajlin Kolins bila je prvi ženski komandir spejs-šatla u istoriji. Karijeru u NASI napustila je 2006. godine, posle 16-godišnje karijere kako bi provodila više vremena sa mužem i dvoje dece.

Žene su superjunaci

PROČITAJTE: SKANDALOZNE SVESKE: Roditelji zgroženi sveskama iz beogradskih radnji koje se prodaju deci! Detalj u gornjem desnom uglu je PORAŽAVAJUĆI! (FOTO)

Žene mogu da istrče maraton... i to u štiklama.

Žene su superjunaci

PROČITAJTE: Srpsko muško ime koje ima najtužnije značenje: Roditelji nisu ni svesni!

 

En Denijels je živi dokaz da žena može sve - ona je prva žena u istoriji koja je otišla i na Severni i na Južni pol. A ako vam to nije dosta, imajte na umu da se njena prva polarna ekspedicija na koju je pošla bez prethodnog iskustva dešavala kada su njene trojke imale 18 meseci.

Žene su superjunaci

PROČITAJTE: Smilja i Blagoje imaju 53 godine, a posle smrti jednog deteta su ponovo postali roditelji: Ovo nam je nagrada od Boga za sve (FOTO)

Kao što smo već rekli, naučno je dokazano da su žene bolje u multitaskingu a ova mama to dokazuje.

Žene su superjunaci

PROČITAJTE: Znate li koliko razvojnih faza postoji u životu PROSEČNOG SRBINA? Tačno jedna, i otkrićete koja je - NA PIJACI

 

Žene mogu sve

I na kraju, najveća moć žena - moć rađanja. Na slici vidimo špansku blogerku i majku troje dece, Lauru, svega četiri dana pre nego što je rodila dvoje zdravih blizanaca.

Žene mogu sve

(BalkansPress / zena.blic.rs)

Scroll to top