BalkansPress

Dobro došli!

Retko kada se desi da video sa muzičkih takmičenja u Srbiji i regionu postane svetski poznat. Uglavnom zbog toga što naši takmičari i pevači pevaju na nekom od jezika sa Balkana. Međutim, nastup jedne devojčice promenio je tu situaciju na bolje, pa ne čudi zašto ovih dana sve više čujemo ime Elene Brnić.

Sve se desilo neverovatnom brzinom, kada je stranica Got Talent Global podelila video simpatične Elene. "Neverovatan glas", piše na Facebooku u snimku koji je prikupio više od 5,4 miliona pregleda i koga je podelilo više od 40 hiljada ljudi.

Elena je izvela pesmu Rejčel Platen "Fight Song", a nakon brojnih pohvala koje je dobila od žirija, na iznenađenje prisutnih devojčica je dobila i zlatni taster koji ju je lansirao u polufinale.

 

"Elena, kakvo iznenađenje! Prekrasna si'', rekla je Maja kojoj je Elenin nastup naterao suze na oči, a nije bila jedina.

Njen nastup pohvalili su i ostali članovi žirija. "Pred tobom je tako fantastičan put i ja sam zapravo ganuta načinom izvedbe, profesionalnosti, stava i interpretacije koju smo upravo čuli od tebe", poručio joj je žiri.

Uz pevanje, kojim se bavi od malena, 13-godišnja Elena trenira i ples.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Scroll to top