Snimak na kom se vidi otac kako svom sinu koji umire u inkubatoru peva pesmu od Bitlsa, obišao je i raznežio čitav svet.

Naime, nekoliko dana ranije je njegova žena Ešli Piko (30) preminula jer je imala hitan carski rez i nakon toga je počela borba za malenog Lenona.

Kris Piko, njegov otac, osnovao je fond uz pomoć kog je pokušao da sakupi što više novca kako bi mogao da plati troškove lečenja svog sina i sakupio je preko 60.000 dolara, međutim ubrzo objavio još jednu tužnu vest.

- Dragi prijatelji, porodico i oni koji me podržavate, sa velikim bolom želim da vas obavestim da je moj maleni borac Lenon Džejms Piko u naručju svog oca otišao zauvek da spava – napisao je Kris u saopštenju i dodao:

- Bio je obučen u odeću koju mu je Ešli kupila, a na njoj su bile nacrtane male gitare, i bio je obmotan ćebetom jednog dragog prijatelja. Zahvalan sam za ova četiri nezaboravna dana koja sam mogao da provedem sa njim.

Kris je napisao i to da će njegova mama biti van radosti što će ga gore videti, držati, dotaći, kupati i što će moći da mu peva, baš kao što je i on to radio u prethodnih nekoliko dana.

Sve što vam je potrebno je ljubav – napisao je na kraju on.

 

Pogledajte video:

 

 

 

(Izvor: buzzfeed.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to top