Stravičan požar u londonskom Grenfel tornju usmrtio je više desetina ljudi, ali je i zagolicao maštu javnosti zbog jednog jezivog detalja.

Read more...

Svetsko stanovništvo bez nacionalnog suvereniteta, verskih osećanja i ličnog dostojanstva, bezlična masa stoke koja je umesto žigom obeležena čipom, sa plaćanjem poreza i taksi globalistima, to je ukratko suština dokumenta Ujedinjenih nacija, poznat kao „Agenda 2030 UN“.

Read more...

Američki investicioni fond KKR grupa, na čijem čelu je bivši šef CIA Dejvid Petreus, već mesec dana tajno pregovara o kupovini srpskog Telenora. Posao vredan više od milijardu i po evra obavlja se preko SBB-a, čiji je vlasnik KKR.

Read more...

Na internetu kruži snimak prinošenja žrtve snimljen pomoću skrivene kamere, za koji se tvrdi da je napravljen masonskom hramu u Turskoj. Snimak prikazuje žrtvovanje koze na oltaru sa satanističkim simbolima, a očigledno je da je čovek koji je snimio sve ovo rizikovao i sopstveni život.

Read more...

Kao po loju i u veseloj radnoj atmosferi, tako otprilike teče snimanje "Slagalice", jednog od najgledanijih kvizova na ovim prostorima.

Read more...

GRUPU nezavisnih istraživača iz Rusije, koja obilazi napuštene lokacije iz doba komunizma, oduševilo je mnoštvo Lenjinovih lica na novčanicama razbacanim po napuštenom rudniku u oblasti Vladimir.

Read more...

Na proslavi u Kuli Franko Simatović u detaljnom referatu Slobodanu Miloševiću navodi lokacije u Hrvatskoj i BiH na kojima su se borile "beretke". Sve se snima i kasnije postaje jedan od ključnih dokaza u Haškom tribunalu.

Read more...
Scroll to top