Pismo Alberta Pajka upućeno Maziniju (15. avgust 1871. godine)  navodi planove za tri svetska rata, koji su viđeni kao neophodnost da bi se napravio Prvi Svetski Poredak. Preciznost događaja iznetih u pismu, koji su se već dogodili je neverovatna.

Read more...

Knjiga šokantnoga naslova “Smrtonosni lijekovi i organizirani kriminal” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), djelo je to direktora Nordijskoga Cochrane centra i jednog od začetnika Cochrane kolaboracije Petera C. Gotzschea, danskoga profesora i specijalista interne medicine koji ima i diplomu iz biologije i kemije.

Read more...

Rotšild najbogatija porodica na svetu, ima bogatsvo koje se ceni na oko trilion dolara, ali o njima se vrlo malo zna. Imali su ogromnu količinu novca, moć širom sveta i bili su u centru najznačajnijih trenutaka u vekovima iza nas.

Read more...

Govor velikog američkog predsednika Džona F. Kenedija o medijima i tajnim društvima kojeg je održao 27. aprila 1961. godine, u prostorima poznatog hotela Astoria u Njujorku, stajao ga je života, misle mnogi.

Read more...

Šokantni dokumentarni film o dečijem razotkrivanju satanističko-poesofilskog kulta. Ako nemate "želudac da svarite" najodvratnije stvari ne gledajte film!

Read more...

Siromašnijim slojevima treba onemogućiti pristup mehanizmima razumevanje manipulacije njihovim pristankom.

Read more...

Astana je prvi glavni grad neke države sagrađen gotovo kompletno u XXI veku i savršeno govori tome u kojem se smeru svet kreće.

Read more...
Scroll to top