BalkansPress

Dobro došli!

Organizator sahrane, koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za pogreb, otkrio je stravične detalje o stanju njenog tela nakon što je pronađena mrtva.

Alan Abot i Ron Hast vodili su jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija u Americi šezdesetih godina prošlog veka.

U svojoj knjizi „Da prostiš mrtvačka kola“ (Pardon My Hearse) Abot je opisao kako je izgledalo telo legendarne glumice i navodi da je najpoznatija plavuša na svetu bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kad ju je ugledao mrtvu.

 

„Bilo je teško poverovati da je to slavna lepotica Merlin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula pogoršale njen izgled. Kad neko umre, gravitacija dovodi do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su na licu, a vrat joj je jako natekao. Kosa joj je bila kovrdžava i kratka", napisao je Abot.

Naveo je i da neko vreme nije farbala kosu pošto su se jasno nazirale smeđe izrasline.
„Noge joj nisu bile obrijane, bile su obrasle dlakama, a usne su joj bile jako ispucale. Nokti na nogama i rukama su joj bili zapušteni“, svedoči poslednja osoba koja je videla telo slavne glumice.

Deo Abotovog posla bio je da okupa i obuče glumičino telo pred sahranu. Abot je otkrio da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi koje su odlučili da ne koriste u pripremi tela Merilin Monro za sahranu.

 

Scroll to top