BalkansPress

Dobro došli!

Izazvao buru rekacija. Vlasti pokušale sprečiti prikazivanje filma nazivajući ga lažnim, ali utvrđeno je da su snimci posve autentični.

Svi oni koji kažu za sebe da su ljubitelji životinja trebali bi pogledati film „Zemljani”. Oni koje zanima kako deluje naš svet u kojem živimo i ko stoji iza napretka ljudske civilizacije ne bi smeli okretati glavu pred istinom.

PROČITAJTE: 20 godina živi na pustom ostrvu: Bivši milioner otkriva šta je najgori otrov današnjice! (VIDEO)

Predstavljamo vam film koji su svetske Vlade i korporacije htele zabraniti. NJima nikako nije u interesu da ga pogledate.

Da bismo postali apsolutno svesni učesnici koji žive u 21. veku moramo se suočiti s realnošću i izaći iz ukalupljenog sistema.

 

Film “Zemljani” dokumentarni je film višestruko nagrađivan na svetskim festivalima. Izašao je 2005. godine i zamišljen je kao projekat koji bi trebao podići svest građana.

Zahvaljujući producentu, scenaristu i reditelju Shanu Monsonu koji je počeo istraživati sve aspekte životinjske eksploatacije i njihove povezanosti s ljudima, ovaj film sadrži snimke koje su reditelju dostavili pojedinci iz različitih organizacija.

Autentičnost snimaka je potvrđena dugotrajnim istraživačkim radom, a u samom početku filma, autor apeluje na javnost koja stalno odbija suočiti se s istinom.

 

Scroll to top