Ronald Bernard (61), elitni holandski bankar koji je razotkrio finansijsku industriju Iluminata pronađen je mrtav na Floridi.

Bernard je živeo je u Sebringu na Floridi od prošle godine, posle venčanja sa američkom državljankom. Kancelarija šerifa okruga Hajland je saopštila da je Ronald Bernard pozvao 911 u 15:46 sati i rekao da se izgubio dok je šetao u u prirodi.

 

Više od desetak policajaca, zajedno sa K-9 jedinicama, vazduhoplovnim jedinicama iz okruga Hajland i Polk, četvorotočkašima iz HSCO i Komisije za zaštitu ribe i divljih životinja Floride, tražilo je Ronalda Bernarda.

“Teren je bio veoma nepristupačan, a tragači su s vremena na vreme bili u dubokoj vodi dok su pokušavali da otkriju Fernandovu lokaciju,“ rekla je šerifova kancelarija.

Policija je pokušavala da prati signal njegovog mobilnog telefona, ali je on stalno pokazivao različite lokacije. Bernard je odgovorio na pozive nekoliko puta i rekao da je u opasnosti, ali je nastavio da se kreće iako mu je rečeno da ostane na mestu, saopštila je policija. Poslednji kontakt koji su dispečeri imali sa bivšim bankarom  bio u 18:13 sati.

 

Posle desetak minuta helikopter okruga Polk spazio je Bernarda, kako leži okrenut licem na dole u plitkoj vodi na oko 300 metara od poslednje poznate lokacije njegovog mobilnog telefona, i na oko 3 kilometra od ulaza na stazu San ’n Lejk bulevara i Balboa bulevara. Tačan uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom.

Ronald Bernard je progovorio o okultinoj praksi i žrtvovanju dece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u seriji intervjua koji se proširio internetom ranije ove godine.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top