BalkansPress

Dobro došli!

Novi svetski poredak se stvara po novoj tehnologiji koja je zamišljena da se primeni na ceo svet!

Bivša ministarka zdravlja u Finskoj poznata je po celom svetu jer je sistematski raskrinkavala planove elite protiv čovečanstva. Poslednjih godina otvoreno je govorila o mikročipovanju čovečanstva, koje je o po njoj počelo, ali i o kontroli uma koja se prema njenim insajderskim saznanjima naveliko počela upotrebaljavati.

Čim je počela glasno govoriti, Klid je naglo obolela od raka koji se ubrzano širio po njenom telu i naposletku je umrla ove godine. Pre smrti uporno je ponavljala kako je otrovana te da „elita“ čini sve kako bi je ubili. Ona i njena porodica tvrdili su da je Kline namerno otrovana kako bi bila ućutkana.

Dva meseca nakon njene smrti svi njeni prijatelji i porodica i dalje sumnjaju na kontrolu uma i ubistvo lekarke i naučnice koja je tako hrabro raskrinkavala istinu.

 

 

U američkim medijima naveliko o tome bruji, a promocija mikročipovanja čovečanstva krenula je i preko mejnstrip medija koji o mikročipovima pišu sve najbolje kao da je reč o nekom poslednjem modnom kriku, a ne o zverskoj tehnologiji koja će se ugrađivati ljudima pod kožu u svrhu potpune kontrole i manipulacije.

Pre smrti Klid, finski časopis , kojeg čitaju lekari i naučnici, naveo je kako nema još puno vremena do trenutka kada će doći do uvođenja vojne medicine i tehnologije kontrole uma, koji će eliminisati svaki vid slobode u budućnosti čovečanstva.

Jeste li spremni na obustavu privatnosti i robotiziranje ljudske vrste, nakon čega više nikada nećete moći da uživaju nasamo sa svojim mislima?

Jeste li spremni da živite u svetu u kojem će svaka novorođena beba biti mikročipovana? Jeste li spremni na to da se svaki vaš korak prati, beleži i čuva u bazi podataka? Iako zvuči nemoguće, upravo će se to dogoditi.

„Postoji tehnologija pomoću koje će se stvoriti totalitarni Novi svetski poredak“, napisala je Rauni Lina Lukanen Kilde, bivša ministarka zdravlja u Finskoj pre nego što je ubijena. „U toku je razvoj tajnih neuroloških sistema komunikacije koji će zameniti nezavisno razmišljanje i uspostaviti kontrolu nad društvenom i političkom aktivnošću radi privatnih i vojnih interesa“, rekla je ona.

„Kada naše moždane funkcije budu povezane sa superračunarima putem radioimplantata i mikročipova, biće prekasno za delovanje. Ova se pretnja može sprečiti samo edukovanjem javnosti putem dostupne literature o biotelemetriji i informacijama koje se razmenjuju na međunarodnim kongresima „.

U svom članku pod naslovom „Mikročipovi, kontrola uma i kibernetika“, dr Kilde tvrdi da je SAD glavni i odgovoran za tajnu primenu ove elektronske opreme i oružja koja se, kako je tvrdila Klid, već počela primenjivati na novorođenčadi širom sveta.

Dr. Kilde je dodala da mediji zataškavaju pravu nameru iza ovog mikročipiranja, naglašavajući da se savršeni sajber vojnik može stvoriti pomoću sofisticirane opreme i oružja koja se koriste u određenim NATO državama još od osamdesetih godina.

(dnevno.hr)

 

Scroll to top