BalkansPress

Dobro došli!

Uprkos svom javnom urnebesu, svi slučajevi sa mikrocefalijom koji su otkriveni u Brazilu nikada nisu bili naučno povezani sa Zika virusom.

Grupa lekara i naučnika iz Južne Amerike sada kaže da deformacije mozga u svetu nisu rezultat Zika virusa već su uzrokovane masovnom fumigacijom siromašnih građana Brazila sa hemikalijom larvicidom, a ne komarcima koji nose Zika virus.

(Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) plinom, odnosno vrlo jakim otrovima (T +). Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), fumigaciju mogu sprovoditi samo posebno ovlaštene kompanije poput Monsanta sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.)

Ono što vidimo kod deformisanih mozgova dece, drugim rečima, više liči na delovanje talidomida, prepisanog leka datog trudnicama koji uzrokuje da deca budu rođena bez udova, prenosiNaturalNews.

(Talidomid je prodavan u brojnim zemljama širom sveta od 1957 do 1961, kad je povučen sa tržišta nakon što je ustanovljeno da je uzrok urođenih anomalija. Ovaj fijasko se smatrao “jednim od najvećih medicinskih tragedija modernih vremena”. Wikipedia)

{adselite}Službeno, masovni mediji prikazuju tu (lažnu) vezu sa Zika virusom kako bi opravdali još više hemijske fumigacije, više vakcina i više genetskih komaraca.

Od doktora sa Crvenog Univerziteta za okolinu i zdravlje dolazi dokument (izvorni dokument):

“Dramatičan porast od kongenitalnih malformacija, posebno mikrocefalija kod novorođenčadi, otkrivena je i brzo povezana sa Zika virusom od strane Ministarstva brazilskog zdravlja.

Međutim, oni ne prepoznaju da se u području gde živi većina bolesnih osoba, hemijski spoj larvicid proizvodi malformacije kod komaraca, te da je to otrov (piroproksifen), te da se taj isti stavlja od strane države u pitku vodu koju koristi pogođeno stanovništvo.”

Izgleda da su svetski zdravstveni stručnjaci pomoću priče oko komaraca i Zika virusa pokušali prikriti štetu uzrokovanu otrovnim hemikalijama proizvedenim od strane moćnih globalističkikh korporacija.

Larvicid koji se raspršuje u Brazilu, na primer, naziva se “piriproksifen”, i on je proizveden od strane Sumitomo Chemical-a, korporacija poznata kao “strateški partner” Monsanta.

Argentinski doktor navodi da je kompanija Sumitomo poznata kao “sestra-kompanija” Monsanta.

GM Watch izveštava: “Piriproksifen je inhibitor rasta mladih komaraca, koji menja proces razvoja od mladog do odraslog komarca, čime se generiše malformacija u razvoju komaraca, pa ih se ubija ili onesposobljuje”.

Hmmm … inhibitor rasta u razvoju organizama? Da li to podiže bilo kakav upitnik iznad vaših glava u vezi uzroka nedovoljno razvijenih kranijalnih i neuroloških sistema kod obolele dece žrtava u svemu tome?

Iz izveštaja:

Malformacije otkrivene kod hiljadu obolele dece od trudnih žena koje žive u područjima gde je brazilska država dodavala piriproksifen u vodu za piće nisu slučajnost, iako Ministarstvo zdravlja Brazila stavlja krivicu na Zika virus, dok pokušava ignorisati svoju odgovornost i isključuje hipotezu o pravom hemijskom oštećenju kod stanovništva koje je godinama trovano.

Doktori iz brazilske udruženja za kolektivno zdravlje (ABRASCO) podneli su zahtev da se hitno napravi epidemiološka studija uzimajući u obzir ovu uzročnu vezu, posebno kada među 3,893 slučajeva malformacija potvrđenih do 20. januara 2016., 49 dece je umrlo, a samo pet od njih je bilo potvrđeno da su zaraženi sa Zika virusom.

Zika virus ne uzrokuje mikrocefaliju!

Kao što su izvijestili argentinski doktori u svojem izveštaju, nikada nije potvrđeno da Zika virus uzrokuje moždane deformacije kod dece:

“Prethodna epidemija Zika virusa nije uzrokovala urođene mane kod novorođenčadi, uprkos zarazi od 75% populacije u tim zemljama.”

Takođe, u drugim zemljama poput Kolumbije ne postoje zapisi o mikrocefalijama, iako ima dosta Zika slučajeva. Za razlog ove deformacije mozga se okrivljuje Zika virus, tako da moćne hemijske kompanije mogu prodati više otrovnih hemikalija koje truju ljude i okolinu čak još i više!

 

 

Iz doktorskog izveštaja:

Brazilski doktori (Abrasco) tvrde da se strategija hemijske kontrole sprovodi kroz zagađivanje okoline, kao i ljudi, te da to ne smanjuje količinu komaraca, a da je ta strategija ustvari komercijalni manevar industrije hemijskih otrova, radnja koja je duboko integrisana u latinoameričko ministarstavo zdravlja, kao i WHO i PAHO.

To je začarani krug, naravno:

Vlada šprica hemikalije koje uzrokuju moždane deformacije kod dece, ali kako bi izbegli bacanje krivnje na hemikalije, oni krive komarce i tako zahtevaju da se više otrovnih hemikalija raspršuje, što uzrokuje još više deformacije koje zahtevaju još više hemikalija … i tako u nedogled.

Ipak, veza između Zika i mikrocefalije nije ništa drugo nego nedokazana. Ona nosi istu naučnu težinu kao i ova rečenica: “crna mačka može uzrokovati lošu sreću” ili “trljanje zečje šape mi može doneti sreću”.

Nakon što ste sastavili sve delove slagalice zajedno, postaje vam kristalno jasno:

Retorika u medijima o Zika virusu je masivna šarlatanska naučna prevara.

Pravi uzrok mikrocefalije se sistematski zanemaruje, pozajmljujući još veću podršku ideji da je to sve deo Agende kontrolisane populacije trovanja ljudi u Brazilu, namerno smanjujući njihovo potomstvo, povećavajući pobačaje i zahtevati da žene više ne budu trudne.

Svi znakovi su tu, ljudi. Ovo je ljudski depopulacijski plan Bila Gejtsa u punom zamahu, prikriven kao izbijanje virusa kojeg uzrokuju komarci. To nije greška kojom se larvicidne hemikalije raspršuju u najsiromašnijim područjima Brazila, ciljajući tu istu populaciju kojoj se sada godvori: “Nemojte imati više dece!”

(InterMagazin)

 

Scroll to top