Juče je vest dana u svetskim medijima bila ona o paru koji je ljubavisao u punom avionu, naočigled svih putnika.

Avion je putovao od Mančestera do Ibice, a ovaj par se počastio pićem još u avionu, i plavuša nije micala ruke, a ni druge delove tela od svog dečka. Međutim, danas su otkriveni novi detalji koji bacaju novu svetlost na celu priču.

 

Nisu se obazirali na kamere oko sebe

Nisu se obazirali na kamere oko sebe *Foto: youtube

Da je cela priča o zaljubljenom razuzdanom paru, ništa ne bi bilo toliko strašno. Međutim, ispostavilo se da je ljubavnik sa snimka Šon Edmonson (31) koji je ovu plavušu upoznao u samom avionu, a još je gora informacija da ga kod kuće čeka žena Džena Ros (25) koja očekuje njegovo dete.

 

Šon je, kako prenose mediji, poznat kao zavodnik, a izvor blizak ovom "Kazanovi" kaže za tabloide da se on i plavuša nisu uopšte poznavali pre kobnog leta.

- On nije preterano zabrinut zbog reakcije svoje žene - kaže ovaj izvor.

Putnici koji su prisustvovali celoj sceni bili su zgroženi.

- U jednom trenutku pitao je da li iko ima kondom. Svi smo se nasmejali misleći da se šali, ali oni su uskoro zaista imali seks. Delovali su vrlo pijano - svedoči jedan od putnika.

Uskoro je stvar iz smešne prešla u strašnu jer je, kako svedoče putnici, devojka skinula pantalone i sebi i Šonu i krenuo je seks. Putnici do njih molili su stjuardese da ih pomere, ali njihove molbe su ignorisane.

(Izvor: zena.blic.rs)

Scroll to top