Ubeđivati ljude koji veruju u ovu sumanutu teoriju u startu je osuđeno na neuspeh.

Ako je neko ubeđen da će nas posred razdeljka opaučiti planeta koju, i pored svih profesionalaca i astronoma amatera koji posmatraju nebo, kao i drugih naučnika, niko živi "nije primetio na vreme", onda je bolje takvima samo odmahnuti rukom i otići dalje. Kao i kada se radi o "zemljoravnopločašima", protivnicima vakcina i drugima koji pre veruju u vudu i slične vradžbine, nego modernu nauku i zdrav razum.

S tim u vezi na internetu se pojavio šaljiv tekst koji "objašnjava" kako da preživite smak sveta, odnosno sudar Zemlje i Nibiru.

Pročitajte ga, slatko ćete se nasmejati.

 

SAVET BROJ 1:

Kada fitkivna planeta Nibiru omane u svom paklenom planu da uništi jedinu planetu na kojoj u ovom trenutku možemo da živimo, ponašajte se kao da se ništa nije ni desilo i provedite lep vikend.

SAVET BROJ 2:

Pridružite se ostalim teoretičarima zavere koji veruju da ćemo svi pomreti i pratite naredne korake:

Prema paklenom planu, ogromna planeta koja je bila skrivena u dubokim prostranstvima svemira odlučila je da se zakuca u jedinu koju naša vrsta naziva domom.

Pošto će se to, jelte, desiti u subotu, te će sudar planeta pokrenuti čitav niz kataklizmičkih događaja koji će nas sve potamaniti, pronađite utehu u svetim knjigama.

Nažalost, pošto nam je preostalo svega dva dana života, i opcije su se drastično smanjile.

Ipak, prvi korak u preživljavanju smaka sveta jeste da se hitno odselite, najbolje u neku drugu državu. Ako već ne možete na drugu planetu.

Ako, pak, radite za državne organe, ne brinite. Vi ste među odabranima koji će preživeti u masivnom tajnom podzemnom skloništu.

Ukoliko živite na obali, bežite glavom bez obzira. Velika je verovatnoća da će se desiti neki megacunami, koji će zbrisati sve one koji žive u priobalju.

I to sve pod uslovom da "smaknuće sveta" bude postepeno.

Ako se, pak, desi direktan sudar, velika je verovatnoća da ćete veoma brzo, ma gde se sklonili, skončati. Kao i svi ostali.

Dakle, ne brinite. Zloj sudbini nećete pobeći.

Naravno, ako pripadate zdravorazumnoj većini čovečanstva, u subotu ćete verovatno raditi nešto sasvim uobičajeno - odmarati, družiti se s porodicom i prijateljima, ići na pecanje, u kafanu, bioskop...

Ukoliko primetite da tog dana nema nekoga od vaših poznanika, proverite da se nisu sakrili u neku pećinu.

I ne brinite.

Do pravog smaka sveta ostalo je podosta vremena.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top