VRANjE- Pošto više nije mogla da gleda kako joj se unuka i zet muče da dobiju potomstvo, baka Stana je odlučila da im pomogne, tako što im je napravila afrodizijak koji utiče na povećanje plodnosti kod muškarca. Osim u tome, Stana je uspela u još nečemu: da i ona zatrudni.

PROČITAJTE: DEVOJKA SA SELA DALA OGLAS ZA MUŽA: On bi trebao da radi SVE na FARMI, a ono što nudi zauzvrat retko ko može da ODBIJE!

Pošto je napravila afrodizijak od kestena i raznih travki, davala ga je unuci, a ova svom mužu; istovremeno, Stana je afrodizijak krišom davala svom suprugu Sveti, a i ona ga je probala nekoliko puta, piše Kurir.

 

Ova smesa je nju i njenog supruga, kako je rekla, više puta “zašašavila” pa su noću “gubili razum”. Ubrzo je dobila čudne simptome i odlučila da ode kod lekara.

– Ne žalim se što sam to probala jer nam je posle toliko godina stvarno bilo lepo – priznaje baka Stana.

Istovremeno, zatrudnela je i njena unuka.

Kada su analize pokazale da i baka nosi bebu, lekar je predložio da prekine trudnoću, jer je opasna po njene godine, što je baka i uradila.

Njen suprug deda Sveta saznao je da mu je žena “radila o glavi” ali joj je sve oprostio kada je shvatio da je njeno zdravlje dovedeno u pitanje.

U Vranju je nakon ovog događaja zavlada prava pomama za Staninim afrodizijakom, ali ona ne želi da otkrije recept.

Scroll to top