Britanski vidovnjak Krejg Hamilton, koji je uspešno predvideo Trampovu pobedu i Bregzit, za 2019. godinu je najavio neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svetu. U svojim predviđanjima za Veliku Britaniju, Ameriku, Evropu kao i za ostale zemlje sveta Hamilton predviđa mnoge turbulencije u političkim, ekološkim, poslovnim i socijalnim sferama.

Read more...

Početkom avgusta mediji u Bosni, ali i u čitavom regionu objavili su vest da je svetlost dana ugledala beba mutant: pola svinja, pola čovek. Sve je dokumentovano fotografijama i videom, a čitaoci su bili u šoku.

Read more...

Istraživači su u džunglama severne Gvatemale, pomoću napredne laserske tehnologije, otkrili više od 60.000 struktura drevne civilizacije Maja i procenili da je na tom prostoru živelo deset miliona ljudi.

Read more...

Ljudi širom sveta snimili su čudne zvukove, koji kao da dolaze sa neba ili iz dubine koji zvuče slično odjecima truba.

Read more...

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava ikad. U svojim "Proročanstvima" uspeo je da predvidi neke ključne trenutke u istoriji čovečanstva, kao što je 11. septembar i dolazak Hitlera na vlast u Nemačkoj.

Read more...

Seljaci koji žive u blizini afričkog jezera Nios tokom letnje noći 1986. čuli su neobičnu grmljavinu.

Read more...

Čuvena slepa proročica, baba Vanga, koja je predvidela Bregzit i stvaranje Islamske države, između ostalog, imala je i prognozu za 2019. godinu.

Read more...
Scroll to top