Američki analitičar Majkl Snajder je objavio tekst o zapanjujućem proročanstvu iz 1981. godine. Prenosimo vam njegov tekst u celosti.

Četiri od pet glavnih događaja koji su navedeni u neverovatnom proročanstvu 1981. godine su se već dogodili uzastopno, i jedino što je ostalo da se ispuni je “kolaps ekonomskog sistema SAD-a.“

U petak sam se ulogovao na fejsbuk i video da mi je neko poslao poruku o sajtu za koji nikada nisam čuo. Imao sam nekoliko slobodnih minuta, pa sam otišao na taj sajt da ga pregledam, i da budem iskren, bio je veoma loše osmišljen, tako da sam ga samo na trenutak pogledao i nastavio dalje.

Nažalost, tako stvari funkcionišu na internetu - ako nam nešto ne privuče pažnju istog momenta, mi nemamo strpljenja da nastavimo da čitamo. Ali kasnije sam saznao da ovaj sajt sadrži veoma staro proročanstvo o smrti Fidela Kastra koja ima vrlo alarmantne posledice po našu blisku budućnost.

 

Uprkos proučavanju svih ovih stvari već više od decenije, nikada nisam čuo za Džona Džonstona pre saznanja za ovo proročanstvo. Izgleda da je on bio veoma jednostavan čovek koji je živeo u blizini plaže u Virdžiniji pre nego što se pre nekoliko godina preselio u planine.

Otkako se preselio u planine, on je ažurirao svoj sajt samo jednom i to je bilo u septembru 2014. godine. U ovom trenutku niko ne zna šta se na kraju desilo sa njim ili da li je on uopšte i živ.

Ali njegov sajt još uvek postoji, pa neko mora da ga drži na oku. A razlog zašto sada toliko ljudi govori o Džonu Džonstonu je zbog nečega što mu je Bog rekao 1981. godine…

- Kada vidite da je pao Berlinski zid i kada vidite da Sovjetski Savez primi težak udarac a zatim se oporavi, a zatim vidite smrt Fidela Kastra; tada će doći do kolapsa ekonomskog sistema SAD-a.

 

Ovo je izvanredno proročanstvo, i u njemu je Džonston dao pet stvari na koje se treba obratiti pažnja.

Prvi događaj je bio pad Berlinskog zida, a to se desilo u novembru 1989. godine.

Drugi događaj je bio “težak udarac“ Sovjetskom Savezu, a kolaps Sovjetskog saveza se generalno smatra da se dogodio 1991. godine.

Treći događaj je bio “oporavak“ Sovjetskog Saveza, i bez sumnje, Rusija je ponovo glavni igrač na svetskoj sceni danas.

Četvrti događaj je smrt Fidela Kastra, a to se desilo u petak.

Tako da je jedina stvar koja je preostala da se ispuni, “kolaps ekonomskog sistema SAD-a.“

Naravno, u ovom proročanstvu nije dat neki vremenski interval, a drugi događaji su se ostvarili tokom mnogo, mnogo godina, pa ne možemo reći koliko brzo treba očekivati ekonomski kolaps koji navodi ovo proročanstvo.

Ali bez sumnje, ovo proročanstvo definitivno ima moju pažnju. Evo ga ponovo u kontekstu u kom se prvobitno pojavio na Džonstonovom sajtu…

- Oko 1981. godine, Bog mi je uputio proročanske reči znanja koje su delimično ispunjene. Ovi događaji su vremenski markeri i vrlo brzo ćemo videti ispunjenje ostatka tih reči. Gospod mi je rekao sledeće:

- Kada vidite da je pao Berlinski zid i kada vidite da Sovjetski Savez primi težak udarac a zatim se oporavi, a zatim vidite smrt Fidela Kastra; tada će doći do kolapsa ekonomskog sistema SAD-a.“

Berlinski zid je odvajao Istočnu Nemačku od Zapadne Nemačke više od 25 godina. Izgradnja je počela 13. avgusta 1961. godine. Zid je otvoren i mnogi njegovi delovi su bukvalno oboreni 9. novembra 1989. godine.

 

Smatra se da je Sovjetski Savez zvanično raspušten 31. decembra 1991. godine. Tada su sve zvanične sovjetske institucije prestale da funkcionišu u različitim “republikama“ Sovjetskog Saveza.

Pojedinačne vlade tih republika su počele da funkcionišu odvojeno. Sovjetska zastava je poslednji put preletela nad Kremljom.

Kada vidite Kastrovu smrt, onda ćete videti potpuni kolaps ekonomskog sistema Amerike!“

Nepotrebno je reći, moramo da iskoristimo razboritost kada je u pitanju bilo koje proročanstvo.

 

Nažalost, toliko hrišćanskog sveta ima tako neizbalansiran pristup prema proročanstvu u današnje vreme. Ja sam lično odrastao uz crkve koje nisu verovale da se Bog obraća ljudima. Dakle, ako bi iko tvrdio da su dobili nešto od Boga, odmah su bili označeni kao lažnog proroka.

Sa druge strane, danas postoje mnogi vernici koji ne koriste nikakvu moć rasuđivanja i samo prihvataju svakakve “proroke“ i “proročanstva“ koji se pojavljuju. Ni to nije izbalansirano.

Baš kao što je bilo i kroz čitavu ljudsku istoriju, postoji mnogo pravih proroka, kao i dosta lažnih proroka.

I bez sumnje, pokušaji razlikovanja ove dve vrste proroka zaista ponekad može biti zbunjujuće.

 

Jedna od ključnih stvari je da pogledate evidenciju bilo kog pojedinca koji tvrdi da je primio nešto od Boga, jer će vam to puno reći.

U slučaju Džonstona, nema puno toga za nastavak, ali je veoma ohrabrujuće to da vidimo da je on izneo mnogo potpuno istih stvari o budućnosti Amerike koje su takođe izneli i mnogi dokazani proroci sa izuzetno dugim evidencijama.

Naime, Džonston je ukazao da dolazi glad u Ameriku, ukazao je da će ogromni cunami jednog dana udariti u istočnu obalu,i ukazao je na ruski napad na SAD. Detalje o o tome na šta je Džonston ukazao možete videti na njegovom sajtu.

Što se tiče dolazećeg ekonomskog kolapsa, Džonston je samo jedan od mnoštva Božijih muškaraca i žena širom sveta koji su ukazali da će naša ekonomija patiti kao nikada ranije.

A sada kada je Fidel Kastro umro, prema Džonstonovom proročanstvu, ne postoji ništa što stoji na putu da se to dogodi.

Znamo da će do toga doći u nekom trenutku, samo je pitanje koliko brzo će to dogoditi.

(Informer)

Scroll to top