BalkansPress

Dobro došli!

Da li se sećate slepe bugarske proročice koja je predvidela uzdizanje ISIS-a i napad 9. septembra? Pogledajte kakvu je šokantnu viziju imala o Donaldu Trampu.

Ljudi bi obično odbacili njena predviđanja o današnjoj političkoj klimi, ali zapravo ovaj slepi mistik ima poprilično dugu istoriju iza sebe sa svojim vizijama.

Baba Vanga, koja je umrla 1996. godine u svom domu u bugarskom gradu Petrihu kada je imala 85 godina, navela je na stotine predviđanja o budućnosti sa 85% preciznosti.

 

 

Ova predviđanja uključuju klimatske promene i topljenje ledenih polarnih kapa, koje je predvidela još 1950-ih godina, rekavši: „Hladni regioni će postati topli… i vulkani će se probuditi“.

Vangini sledbenici takođe kažu da je predvidela cunami koji se pojavio 2004. godine, upozoravajući da će se „veliki talas“ spustiti na „veliku obalu, pokrivajući ljude i gradove i učiniće da sve nestane pod vodom“. 1989. godine je upozorila da će „Američka braća“ biti napadnuta od strane „dve čelične ptice“, što je verovatno nagoveštaj za zgrade Bliznakinje koje su napadnute 2001. godine.

Takođe je upozorila da će grupa muslimanskih ekstremista da napadne Evropu 2016. godine, predviđajući „veliki muslimanski rat“, koji će početi od strane Arapa na leto 2010. godine u Siriji. Ovo bi dovelo do uspostavljanja kalifata do 2043. godine sa Rimom u centru.

Prema rečima „The Mirror“-a, tvrdila je da će „2016. godine biti invazija muslimanskih ekstremista širom čitave Evrope, zbog čega bi kontinent prestao da postoji do kraja godine“. Posebno je istakla da „(ekstremisti) bi koristili hemijski način ratovanja protiv Evropljana“.

 

 

Baba Vanga, koja je poznatija i pod nazivom „Nostradamus sa Balkana“, ima neke loše vesti po zapadni svet – ona je tvrdila da je Obama poslednji predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

Vanga je predvidela izbor za predsednika Obame, predvidela da će 44-ti predsednik SAD-a biti afromerikanac i takođe predvidela da će on biti i poslednji. Da li to znači da će se Trampu, a i ostatku sveta zaista dogoditi nešto strašno?

Vangina politička predviđanja su jezivo tačna, međutim, njena porodica je izjavila da nikada nije tvrdila da će biti Trećeg svetskog rata. Po njenim rečima, 2016. godina je ključna godina za čovečanstvo i razvoj budućih događaja koje je predvidela. Ostaje nam samo da sačekamo kako će se situacija dalje odvijati.

Pogledajte  video:

(BalkansPress / Fokuzz.com) 

Scroll to top