Boriška Kiprijanović (21) je neobičan mladić iz Rusije, koji je ruskoj javnosti postao poznat kada je njegova majka otkrila da je sa samo nekoliko meseci mogao tečno da govori i piše. Danas, dve decenije kasnije, ponovo je u centru pažnje zbog šokantne tvrdnje da je "Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji".

PROČITAJTE: NATPRIRODNA SILA UZNEMIRILA SRBIJU: Otišli na Radan planinu i zatekli prizor "sa druge planete"! (VIDEO)

Boriška tvrdi da je u prethodnom životu živeo na Marsu dok "nije počeo rat koji je uništio život na planeti". Njegovi roditelji tvrde da je pričao o vanzemaljskim civilizacijama otkako je bio malo dete uprkos tome što mu nikada nisu pričali o toj temi, niti prikazivali sličan sadržaj.

 

Priča mladog Rusa, koja odgovara scenariju nekog naučno-fantastičnog blokbastera, navodi da je "Boriška posetio Zemlju dok je radio kao pilot na Marsu i da je imao blisku vezu sa Egipćanima".

Mladi Rus, u čiju priču malo ko veruje, kaže i da je predvideo da će se život na Zemlji značajno promeniti kada se "otključa Velika piramida koristeći mehanizam koji se nalazi iza njegovog uha".

Dvadesetjednogodišnjak trenutno živi u Volgogradu, a njegova pojava izaziva veliku pažnju među teoretičarima zavere koji, razume se, u njegovu priču veruju.

Kada su ga ispitivali o životu na Marsu, on je rekao da Marsovci stare do 35. godine i da su nakon toga besmrtni. Ipak, kako je medijima ispričao, "jedna velika katastrofa zbrisala je život sa Marsa - nuklearni rat".

 

- Nemamo strah od smrti jer živimo večno. Dogodila se velika katastrofa dok sam živeo na Marsu. Ljudi kao što sam ja i dalje žive na Marsu. Izbio je i nuklearni rat među njima. Sve je izgorelo. Samo je nekoliko njih preživelo.

Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje - rekao je mladić, za koga su ruski mediji napisali da ima "nestvarno bujnu maštu".

*Foto: Ricardo Liberato / Wikipedia

Boriška je opisao i fizički izgled Marsovaca, i kaže da su visoki u proseku 215cm i da mogu da dišu ugljen-dioksid, te da trenutno i dalje žive na Crvenoj planeti, ali pod zemljom.

Takođe, "tehnološki su mnogo napredniji od nas i mogu da putuju čak i do drugih galaksija".

Boriškina majka tvrdi da je njen sin bio u stanju da čita i piše sa samo nekoliko meseci. Do prve godine je čitao novinske naslove, a sa dve je već crtao. 

- Niko ga ništa nije naučio. Kad je bio mali seo bi u turski sed i počeo da nam priča činjenice o Marsu, planetarnim sistemima i drugim civilizacijama - kaže ona.

Da li je priča mladog Rusa jedan sjajan marketinški trik, posledica opsednutosti svemirom i Marsom ili nešto treće, procenite sami.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top