BalkansPress

Dobro došli!

Stefan Ilić (10) iz Svojnova, kod Paraćina, ima Božiji dar, tvrde njegovi roditelji – njegove ruke mogu da izleče bolove, a njegovo telo kao magnet privlači razne predmete: mobilne telefone, kašike, viljuške, šerpe, porcelanske tanjire...

Stefanovu nesvakidašnju sposobnost roditelji su otkrili u novembru 2014. godine, ali misle da je ima od rođenja. U njegovoj porodici taj dar ima i njegova baka, sa majčine strane. Kod nje su to otkrili tek kada su proveravali da li još neko iz porodice ima iste moći kao i on.

 

- Doktori za Stefana nemaju nikakvo objašnjenje. Samo kažu da nema nikakvu bolest i da mu to ne šteti. U kontaktu smo sa mnogim bioenergetičarima. Oni kažu da moj sin ima veoma jaku energiju – priča za „Alo!“ dečakova majka Sanela Ilić.
 
Mališan zbog svoje moći nema ozbiljnijih problema, osim što su mu dlanovi uvek vreli i ako tu svoju energiju ne troši redovno dešava se da je veoma nervozan, pa mora da se istrči, a događa mu se i da povrati.
- Mnogima je izlečio razne bolove. Stvarno je neverovatan. Na primer, kada je nekoga bolela ruka on je na nju prislonio svoje dlanove i bol je nestao za tri minuta. Dolaze nam ponekad i iz komšiluka tražeći njegovu pomoć, ali muž je protiv toga da dete previše preopterećujemo time jer je još mali – napominje Sanela.

Osim što Stefan poseduje ovu neobičnu moć, on ima sasvim srećno detinjstvo i veoma je posvećen školi, pa je stoga i najbolji učenik u odeljenju, čemu doprinosi njegova natprosečna inteligencija, tvrdi njegova mama. Mališan živi sa roditeljima i sa braćom blizancima (4).

- On voli tu svoju moć, ali trenutno želi da je ostavi po strani jer kaže da mu je sada škola na prvom mestu. Kada odraste želi da bude bioenergetičar i da pomaže svima, ali da to ne naplaćuje jer želi da bezuslovno deli svoj dar od Boga. On je, inače, veoma privržen crkvi. Stefan je posebno dete. U kontaktu smo sa mnogim bioenergetičarima koji će mu pomoći da što bolje kontroliše svoju energiju kada poraste – kaže ponosna majka.

  

(Izvor: Alo.rs) 

Scroll to top