BalkansPress

Dobro došli!

Darel Mikloš, lovac na blago sa kanala "Diskaveri", koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru. Prilikom poslednjeg poduhvata za seriju "Kuperovo blago", na nepoznatoj lokaciji u regionu Bermudskog trougla, u blizini Bahama, otkrio je, kako tvrdi, prvi dokaz o poseti vanzemaljaca Zemlji pre više stotina, ako ne i hiljada godina.

 

"Pokušavao sam da identifikujem ostatke brodova koristeći informacije o anomalijama na Gordonovim mapama kada sam primetio da nešto štrči. Šokirao sam se", rekao je Mikloš i opisao džinovske krake koji vire iz objekta.

"Formacija nije ličila ni na šta što sam do sada video tragajući za olupinama. Bila je ogromna. Izgledalo je kao da pet kraka viri iz strme litice i svaki od tih kraka imao je dimenzije topa na ratnom brodu", ističe Mikloš.

On tvrdi da postoje identične formacije u tri različite oblasti i da ne izgledaju kao da ih je priroda stvorila, ali ni kao da su delo čoveka. Istraživač je našao i druge čudne i neobjašnjive formacije oko glavnog oblika, a sve su prekrivene gustim koralima, za koje smatra da su stari stotine, ako ne i hiljade godina.

Fasciniran otkrićem, Mikloš je po povratku odlučio da se ozbiljnije pozabavi Kuperovim dokumentima i potraži nove odgovore.

Tada je otkrio da je astronaut na jednoj od pomenutih mapa označio lokaciju kao "neidentifikovani objekat" i nije spominjao istorijske olupine. 

 

"Shvatio sam da tu postoji nešto drugo i da je Gordon mislio na to", navodi Mikloš.

"Gordon je verovao u vanzemaljce. Verovao je da su ga posetili stanovnici drugih planeta i verovao je da je mnogo tih stvari završilo baš u ovom delu sveta", dodao je on.

Gordon Kuper je bio jedan od sedam astronauta u projektu "Merkjuri" i poslednji Amerikanac koji je sam poleteo u svemir. Posle okončanja karijere u Nasi, otvoreno je govorio da veruje u NLO i tvrdio je da vlada prikriva informacije o vanzemaljskim aktivnostima.

Scroll to top