BalkansPress

Dobro došli!

Čuvena slepa proročica, baba Vanga, koja je predvidela Bregzit i stvaranje Islamske države, između ostalog, imala je i prognozu za 2019. godinu.

Balkanski Nostradamus, kako je još nazivaju, i dalje ima dosta poklonika jer se njena predviđanja smatraju poprilično tačnim.

PROČITAJTE: OPASAN PLAN LONDONSKIH AGENATA: Britanija na Kosovu pravi svoju Srpsku listu!

Navodno, sledeće godine Evropu čeka ekonomski kolaps i pokušaj atentata na Vladimira Putina. Ona je verovala da će pretnja Putinu doći iz njegovog sopstvenog bezbednosnog tima – ali nije precizirala da li će ruski predsednik umreti.

Prorekla je da će ogromni cunami, sličan onome iz 2004. godine, pogoditi Aziju, dok će meteor pasti u Rusiju.

 

Ne samo to. Ona je videla da će Donald Tramp oboleti od misteriozne bolesti, od koje će ogluveti i zadobiti veliku povredu mozga.

Podsetimo, baba Vanga, rođena kao Vangelija Gušterova, preminula je 1996. godine, a tokom života proslavila se u rodnoj Bugarskoj kao proročica. Bila je delimično slepa i legenda kaže da je misteriozno izgubila vid, pošto je u detinjstvu preživela tornado. Prorekla je stotine događaja tokom pedesetogodišnje “karijere“, od kojih većina nije zapisana. Postala je svetski poznata pošto je predvidela potonuće podmornice Kursk 2000. godine.

Milioni njenih poštovalaca veruju da je imala paranormalne sposobnosti, kao što su telepatija i komunikacija sa vanzemaljcima.

Godine 1989. je videla da će Ameriku zadesiti teroristički napad “dve čelične ptice“.

Baba Vanga je predvidela i invaziju islamskih ekstremista u Evropu 2016. godine, sukob koji je predvidela da će početi sa arapskim prolećem 2010. Ona je predvidela i da će Vladimir Putin i Rusija vladati svetom.

“Svi će pasti, kao led kada se topi, samo će jedan ostati nedodirljiv – Vladimirova slava, slava Rusije“, rekla je 1979. godine, prilikom susreta sa piscem Valentinom Sidorovim.

“Previše je žrtva prineseno. Niko ne može da zaustavi Rusiju. Ona će biti gospodar sveta”, dodala je ona.

Stručnjaci su izračunali da se 68 odsto njenih proročanstava ispunilo – definitivno manje od 85 odsto, kao što tvrde njeni obožavaoci.

Scroll to top