Marsela Iglesias, investitor za nekretnine, iz Los Anđelesa kaže da je njena "opsednutost" barbikama počela još u mladosti.

PROČITAJTE: Ova devojka se UNIŠTILA OPERACIJAMA DA LIČI NA ANĐELINU DŽOLI: Nedavno su o njoj stigle LOŠE VESTI

Kaže da joj se oduvek dopadalo kako lutka izgleda,  pa je poželela da izgleda jednako glamurozno."Radovala sam se svakoj novoj barbiki koju sam dobijala na poklon".

Nakon razvijanja oblina, Marsela kaže da je počela da menja svoj stil i krade od majke visoke potpetice, u pokušaju da postane "živa lutka".

 

Njena figura u obliku peščanog sata izazvala je mnoge komentare u kojma je optužuju da je plastična i da se podvrgla mnogim operacijama. Međutim, ona negira sve navode i tvrdi da nikad nije posetila plastičnog hirurga.

"Podizanje zadnjice, malo botoksa i filera za usne, to je sve od intervencija koje sma izvršila, a ostalo su sočiva, perike, šminka i garderoba koja asocira na barbiku".

*Foto: Profimedia / kolaž

"Oduvek sam volela kako ta lutka i zgleda, ali jedini problem je bio u tome što moja majka nikada nije želela da mi je kupi. Sećam se da sam gledala drugu decu kako se igraju".

PROČITAJTE: Snežana (63) nije bila kod lekara više od 45 godina: Ovo su njena stroga pravila zdravog života

"Kako je vreme prolazilo postala sam opsednuta barbikama, jer je svaka izgledala savršeno".

*Foto: Profimedia

Kada mi se telo razvilo, odlučila sam da ću uraditi sve kaka bi postala što sličnija barbiki. Sa 14 godina se prvi put ofarbala u plavo. Kasnije se preselila u Ameriku gde se udala i dobila dete.

 

"Nisam potpuno zadovoljna svojom transformacijom. Želim veće grudi, ali se plašim odlaska pod nož. Za sad ta ideja stoji po strani".

*Foto: Profimedia

PROČITAJTE: Švedski kralj UKINUO UNUCIMA DZEPARAC i kraljevski status: Roditelji pozdravili ovu odluku

Život u Holivudu mi pruža mogućnost da nabavim dosta garderobe koja mi pomaže u postizanju savršenog izgleda.

"Mnogo ljudi me optužuje da izgledam lažno, ali ko me poznajete lično, zna da je moja lepota prirodna i da izgled postižem pomoću šminke, ali to ne znači da sam plastična osoba". 

"Volela bih da se moj suprug više liči na Kena"

*Foto: Profimedia

Marsela još dodala: "Želim da ohrabrim sve muškarce i žene širom sveta da slede svoje snove i postignu izgled kakav žele, ali uvek kažem da bi operaciju trebalo smatrati poslednjim opcijom".

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top