BalkansPress

Dobro došli!

Kriza u Ukrajini i prenapeti odnosi između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država prete da svet dovedu na ivicu globalnog rata a pre više vek i po tako nešto su predvideli čuveni srpski proroci iz Kremana, braća Miloš i Mitar Tarabić!

Tarabići su u svom nadaleko čuvenom „Kremanskom proročanstvu“ na nekoliko mesta govorili o ratovima koji će se oko Srbije odvijati a zanimljivo je da su kremanska braća videla tri svetska rata od kojih će se treći odigrati „vek posle onog prvog“!

 

Tako Miloš Tarabić kaže „Da će se krvi prolivati puno kroz vek pred nama a i onaj posle njega počeće ubijanjem ljudi po celom svetu. Ipak taj treći rat zaobići će Srbiju. Leteće iznad naših glava plamene lopte a mi ćemo ih gledati, sa strahom ali mrtvih Srba biti neće.

Dva će se cara sukobiti, dva će džina jedan na drugog udariti a pobediće onaj hrišćanski, koji će posle toga svet ujediniti i mir ljudima doneti, govorio je Tarabić još u 19. veku.

Treba reći da istine radi, Kremansko proročanstvo ima veliki broj verzija, za koje se ne zna tačno da li su baš braća Tarabići bili izvor ali se za proročanstva „o plamenim loptama“ i svetskom ratu na početku 21. veka smatra da su upravo njihova.

Scroll to top