BalkansPress

Dobro došli!

Naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji dali su neobičnu hipotezu prema kojoj vanzemaljci iz svemira već dugo žive na Zemlji među nama.

Prema drevnim izvorima, uključujući Bibliju, našu planetu su predstavnici vanzemaljskih civilizacija posećivali još od njenog nastanka.

Naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji su predvođeni profesorom Džonatanom Malkisomom, održali konferenciju za novinare tokom koje su objavljene senzacionalne vesti da su predstavnici vanzemaljskih civilizacija već dugo među ljudima. Oni su poprimili ljudski izgled i pažljivo prate svaki naš korak.

„To je kao neka vrsta ekstremne kamuflaže koja se viđa kod nekih insekata i životinja. Štaviše, prema istorijskim zapisima, vanzemaljci se na Zemlji nalaze od samog postanka“, kaže Adrijan Kent sa Instituta za teorijsku fiziku u Kanadi.

 

Šta vanzemaljci traže na Zemlji?

Postoji  hipoteza koju je britanski naučnik Timoti Gud naveo u svojoj knjizi „Zemlja više nije posrednička baza. Nastanili su se za stalno“. 

U januaru 2011., britanski naučnici su najavili potrebu za održavanjem hitnog sastanka sa vanzemaljskom civilizacijom, pa čak i predložili da se osnuje specijalni komitet u UN.

Jedno je sasvim sigurno, sve su češći istupi britanskih i američkih naučnika koji izokola najavljuju podatke o vanzemaljcima, ali za sada ništa direktno ne objavljuju.

Drevni filozofi su oduvek tražili odgovor na pitanje da li su bića sa neba isto što i anđeli. Po pravilu, odgovor je bio ne, jer su bića koja su dolazila bila smrtna, a anđeli žive zauvek.

O pitanju vanzemaljskih civilizacija je otvoreno i ozbiljno raspravljano po prvi put u 20. veku, posebno nakon što je CIA obelodanila mali deo arhiva o tzv. slučaju Rozvel, kada je vojska SAD pronašla leteći tanjir i odnela njegove delove u bazu.

Postoje informacije da su, pored ostataka nepoznatog svemirskog objekta, otkrivena i tela tri vanzemaljca koja su odnešena u bazu. Uzrok incidenta je bio ometajući uticaj zemaljskih radara na navigacionu opremu vanzemaljaca.

Prema drugoj verziji, NLO je pogodio grom.

 

Postoje izveštaji da je američki predsednik Džon F. Kenedi par dana pre smrti zamolio šefa CIA-e da obezbedi sav materijal o incidentu, ali nije uspeo da pristupi najtajnijim arhivama.

Od osamdesetih godina, mnogi ljudi su počeli da tvrde da su videli NLO-e na nebu, ali i da su bili unutar njih, pa čak i imali kontakt s vanzemaljcima.

Šta kaže Dejvid Ajk:

Iza naizgled slučajnih svetskih događaja uvek je zapravo stajala tajna iluminatska mreža koju su stvorile drevne međusobno povezane krvne loze i njihovi ogranci, koje danas predvodi trinaestak elitnih porodica zasnovanih na DNK hijerarhiji.

Tu spadaju porodice Rotšild, Rokfeler, kao i kuće Lorena, Habzburg i Turn i Taksis, kao i neke koje su mnogo manje poznate široj javnosti.

Jedan od najpoznatijih kontakata je bugarska proročica Vanga:

„Ponekad jedan od vanzemaljaca uzme moju ruku. Oni komuniciraju samo sa par stanovnika naše planete i konstantno nas posmatraju“, rekla je Vanga o svom kontaktu sa predstavnicima vanzemaljskih civilizacija.

Scroll to top