BalkansPress

Dobro došli!

Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe i aktuelnom američkom predsedniku Barak Obami.

Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju, iznela je za “Jutarnji list”.

Ukratko, Turskoj se loše piše, Rusija i Vladimir Putin će preokrenuti svet, a kao nove sile pojaviće se Kina i Indija.

- Recimo, Putin će iznenaditi jer je čovek lider sa kecom u rukavu. Ako ne želimo da doživimo apokalipsu, Iran bi trebalo poštedeti. Ne mogu reći da će se Treći svetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali će ratova uvek biti – kaže Čudina.

Prema njenim rečima, aktualnom američkom predsedniku vreme ističe.

5004

*Foto: sxc.hu/vjeran2001

– Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenti svet. Još jedna velesila će sve iznenaditi – Kina. Nikako ih ne treba podcenjivati, a i Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše proći u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo.

Evropska unija će, naizgled, očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima – raspašće se – veruje Čudina.

Hrvatima, ističe ona, prete mnoga razočarenja:

– Mi smo negde između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam sledi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne sme rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda.

Kad je o vlasti reč, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspešnih dogovora.

(Telegraf. rs /Jutarnji list)

Scroll to top