BalkansPress

Dobro došli!

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada San Karlosa de Bariločea, pronašli grob Adolfa Hitlera.

PROČITAJTE: Da bi se ušlo u gardu CARA DUŠANA ovaj uslov je morao biti ispunjen: A njega je bilo nemoguće postići...

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 kilometara šume, a može samo da mu se priđe brodom, što je nemoguće uraditi neprimećeno jer se uvala sa osmatračnica za stražare vidi kao na dlanu.

 

Grob je pronađen 70 metara od imanja u šumi, a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše "OVDE LEŽI ADOLF HITLER, FIRER TREĆEG RAJHA".

Arheolozi su predali zahtev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerovu DNK.

PROČITAJTE: REKLA JE OVO I NESTALA! Razgovarali smo sa kamenorescem koji je Zorici UKLESAO 2046. KAO GODINU SMRTI

Rezultat slika za fbi-adolf-hitler-foto-printscreen

*Navodni Adolf Hitler na imanju u Argentini, foto: Public

Imanje je bilo vlasništvo direktora "Mercedesa", koji je bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živelo više od 60 000 nacista, među njima i tvorci najokrutnijih nacističkih logora smrti. Između njih, i Jozef Mengele, jedan od najvećih zlikovaca sveta.

 

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju se tvrdilo da je Hitlerova. Lobanja uopšte nije muška nego ženska; sad se spekuliše da pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavnici.

PROČITAJTE: Vojska Indije objavila dokaze da Jeti postoji (FOTO)

Rezultat slika za fbi-adolf-hitler-foto-printscreen

*Tajni dokument FBI, foto: Public

Ovo otkriće menja kompletnu istoriju koju su nas u školama učili. Američki FBI je 2014. pustio u javnost više od 700 tajnih dokumenata, u kojima se vidi da su tragali za Hitlerom 20 godina posle njegove navodne smrti.

Rekonstrukcija izgleda otprilike ovako: pošto je pobegao iz bunkera u Berlinu, Hitler je podzemnim tunelima došao do aerodroma "Tempelton", 400 metara udaljenog od njegovog bunkera. To je bilo 7 dana pre njegovog navodnog ubistva i dan pre nego što su Rusi zauzeli "Temperlot". Sa tog aerodroma je 21 aprila 1945. poletelo 12 aviona u nepozatom pravcu. Jedan je stigao u Galiciju, u Španiju, "neutralnu" državu kojom je upravljao diktator, general Franko, najveći Hitlerov prijatelj, kom je Nemačka dala milione maraka.

 

Hitlera su u luci Vigu čekale podmornice U-62; četiri su prevozile najvažnije ljude Rajha, koji su pratili Hitlera, i njihovu imovinu za Argentinu, ostale su bile podrška.. Njihova jedina i poslednja stanica bila su Kanarska ostrva, španska teritorija, gde su dopunili zalihe za put do Argentine. Inače, Franko je na Kanarima nemačkim novcem izgradio podmorničku bazu za koju saveznici nisu znali dok rat nije bio završen. Baza je imala i 7 kilometara tunela.

Tako je prebačen u Argentinu, gde je živeo sve do smrti 1984. godine. Ispratio je mnoge svetske vladare i lidere u grob, a sam je doživeo prirodnu smrt na slobodi.

Scroll to top