Krenula je sezona slava, ubrzo će nam stići i praznici, pa ljudi uveliko razmišljaju šta će pokloniti dragim osobama za ove prilike.

Read more...

Ako ste se ikada zapitali kako bi likovi iz popularnog crtanog filma "Sunđer Bob Kockalone" izgledali u ljudskom obliku, konačno imate priliku da saznate.

Read more...

Fredi Fidžers ima 29 godina i direktor je sopstvene firme Figgers Communication, koju je osnovao još kao tinejdžer. Danas ta firma vredi 62 miliona dolara, a to nije sve. Vlasnik je četiri patenta, a lud je za tehnologijom od detinjstva. Zahvaljujući toj svojoj ljubavi i snažnoj radnoj etici, postao je preduzetnik, inovator ali i filantrop.

Read more...

Iako je i sam nezaposlen i zarađuje za život od pravljenja bicikala, ovog čoveka to nije sprečilo da učini dobro delo i roditeljima sa dvoje ili troje dece pomogne i vrati osmeh na lice.

Read more...

Da roditeljstvo, kao ni ljubav, ne zna za godine pokazao je i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je apsolutni rekorder glumac Zvonimir Rogoz, koji je prvi put postao otac u 92. godini.

Read more...

Da li noću ostavljate otvorena vrata spavaće sobe? Posle ovog upozorenja mogli biste da se predomislite.

Read more...

Na demografska kretanja u određenim zemljama utiču brojni faktori - stopa mortaliteta, fertiliteta, imigracije, emigracije itd. Nažalost ili na sreću pojedini delovi sveta imaju značajno veći broj muškaraca nego žena. Pogledajte galeriju.

Read more...
Scroll to top