Indijanapolis – Deca Amiša, odrasla na seoskim farmama na severu američke savezne države Indijane, ne pate od astme, dijabetesa, alergija, niti bilo kojeg oblika savremenih bolesti.

Read more...

Porodilište, bebe, majke, babice... U ovom okruženju od muškaraca očekuju se samo očevi i lekari, ali to nije slučaj i u KBC-u „Dr Dragiša Mišović“, gde radi - Marko Obradović.

Read more...

Ukoliko neko ima 500 milijardi iz 1993. godine za nju može da zaradi 1.500 dinara.

Read more...

Postoje razne tehnike disanja koje vam mogu pomoći kod različitih problema i sve što treba da uradite je da pronađete za sebe odgovarajuću tehniku. Pogledajte kako vam može pomoći ova jednostavna vježba.

Read more...

Dečak iz Indonezije, Ardi Rizal, širom sveta postao je poznat po tome što pušio i po dve paklice cigareta dnevno samo dve godine. Njegovi roditelji su se obratili medijima kako bi uz pomoć njih rešili ovaj ozbiljan problem.

Read more...

Nedavno objavljeni snimci napravljeni dronom prikazali su izolovano pleme u Amazonu.

Read more...

Da li ste se sa odmora vratili bez najmanje 300 slika koje ćete sada ponosno kačiti na društvene mreže? Da li vam je odmor propao ako nemate celu kolekciju fotki kojima ćete lupati heštegove #tb kao izgovor da okačite još par tih preostalih slika sa letovanja? I da li vam je muka od onih koji to rade, a žmurite kada uhvatite sebe da radite to isto?

Read more...
Scroll to top