BalkansPress

Dobro došli!

Kada čujete ime Megvajer, sigurno prvo pomislite na heroja iz akcionog filma. Međutim, u ovoj priči, Megvajer nije ljudsko biće, već crveni gušter iz Argentine, koji sa svojim vlasnicima živi u Kaliforniji.

Zahvaljujući fotografijama koje prave njegovi vlasnici Skot i Ajsi, Megvajer je postao planetarna zvezda na društvenim mrežama. Ne biste verovali koliko je osvojio simpatija među ljudima, a njegove slike dele se po celom internetu.

 

Ovo čudno stvorenje je staro četiri godine, a vlasnici su povodom njegovog rođendana pripremili zabavu. Umesto torte, Megvajer je dobio svoje omiljeno jelo – lososa. Sa svojih 10 kg, Megvajer je teži od mnogih pasa. Njegovi vlasnici ga obožavaju, a čini se i mnogi ljudi širom sveta.

*Foto: Youtube

Megvajer je slobodan da se kreće po celoj kući. Međutim, njegovo omiljeno mesto za odmaranje su stopala njegovih vlasnika, dok se oni odmaraju na trosedu. Takođe, voli i sunčanje u bašti, ipak je on gušter.

 

Koliko je popularan, govori i činjenica da ima oko 45.000 pratilaca na Jutjub kanalu, kao i 166.000 fanova na Instagramu!

Scroll to top