BalkansPress

Dobro došli!

Stomak joj je bio ogroman u četvrtoj trudnoći. Očekivala je veliko dete, jer su i prethodne tri bebe bile natprosečno teške, preko četiri i po kilograma, ali ovo iznenađenje nije očekivala.

 

Krisi Korbit sa Floride, mama četvoro dece, kaže za medije da je bila apsolutno svesna da su šanse da i četvrto dete bude ogromno bile velike, ali baš niko nije očekivao da će roditi bebu tešku nešto malo preko šest kilograma!

Krisi je teško podnosila trudnoću zbog veličine stomaka, a dobila je i gestacioni dijabetes, što joj je dodatno otežavalo sve. Kada je došlo vreme za porođaj, lekari su rešili da je carski rez najbolje rešenje kako bi dete na svet došlo nedelju dana ranije.

 

A kada je devojčica konačno došla na svet, svi prisutni lekari i sestre počeli su da tapšu. Zbunjena Krisi nije imala pojma šta se dešava a onda su joj objasnili - njena ćerka je najveća beba koju su svi prisutni videli u svojoj karijeri.

Ni Kris ni njen suprug Leri nisu mogli da poveruju rođenim očima kada su videli koliku su ćerku dobili.

Ta neočekivana veličina devojčice priredila im je par problema - recimo, baš sva odeća koju su joj unapred kupili je beskorisna jer joj je sve malo.

(BalkansPress / Ženablic.rs)

Scroll to top