Tridesetrogodišnja Ana O' Brajan plus sajz blogerka iz Njujorka, koja je i osnivač sajta "Glitter and Lazers". Veoma je uticajna - prati je preko 250.000 ljudi, a uglavnom su njene objave prilagođene damama sa viškom kilograma koje kao i ona vole modu. Ipak, nedavno se suočila sa velikim problemom u svom poslovanju.

 

Naime, ona je boravila u Vegasu i poželela je da napravi nekoliko fotografija u hotelu u kom je boravila, a posebno joj se dopao veličanstveni hol. Dobila je i potvrdu PR tima hotela da sme da se fotografiše, međutim stvari su krenule u drugačijem smeru.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

Ana je istakla kako joj dozvoljeno da se fotografiše bilo gde, sem na podijumu kazina, pa se opredelila da to bude upravo u holu koji je odmah i primetila. Ipak, dok je pozirala u bikiniju ispred objektiva profesionalog fotografa, prišlo joj je obezbeđenje i zamolilo da obuče nešto preko bikinija ili da se udalji iz prostorije.

 

"Rekao mi je da se prekrijem i da moram da obučem nešto, jer ne mogu u kupaćem kostimu da boravim na tom mestu. Pokušala sam da razgovaram sa njim, ali nije me slušao", objasnila je Njujorčanka, i dodala da je otišla u sobu da se presvuče u jednodelni kostim.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

"Zaputili smo se u drugi deo hola, ali ponovo je prišao čuvar i rekao da stanemo. Nije napravilo razliku ni kada sam mu pokazala e-mail od PR tima. Prvo je mislio da slagala da imam odobrenje. Šta sam to učinila da pomisli da nisam dostojna poverenja i poštovanja", istakla je ona, dodajući da su se druge žene šetale u kostimima po predvorju, i da im niko ništa nije rekao.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

"Vitke devojke u kostimima su ok, a punačke ne? Otkad to ne smeš u gradu greha nositi bikini? Ali, ja neću da se krijem. Nosiću šta želim gde god to želim. Moramo da pokrenemo promenu", zaključila je Ana.

(BalkansPress / Žena.blic.rs)

Scroll to top