U nedelju je u Beogradu održana parada povodom obeležavanja Dana MUP-a i Dana policije. Prisutni su bili predsednik Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i mnogi drugi uticajni političari. A tu je i Ana Brnabić.

Proslava je počela u podne baš onako kako su je najavljivali - dostojanstveno, snažno i ponosno. Uz suptilan dodatak čiste gluposti, što nisu najavljivali, ali smo realno svi očekivali. Naime, ljudima je za oko zapao dosta čudan (i "čudan" je jako blaga reč) detalj sa Trga Nikole Pašića - neki genije, a pretpostavljamo da svi znamo o kome se radi, je rešio da stavi patrolni čamac policije u fontanu.

 

U FONTANU!

Čamac je tu da se deca, ako žele, provozaju gore-dole kroz fontanu, što je mnoge navelo da se zapitaju - ako je čamac u fontani na Trgu Nikole Pašića, šta li se nalazi u fontani na Slaviji? Brod? Podmornica? Ruski MIG-ovi?!

 

Sve u svemu, čamac na naduvavanje iz sektora za vanredne situacije je postao glavna atrakcija, ali ne među decom, koja verovatno ni sama ne žele da se vozaju dva metra levo-desno u čamcu (iako ih "prevoze" vatrogasci uz upotrebu prsluka i šlemova), već među korisnicima društvenih mreža. I svako ima neku svoju teoriju zašto se čamac nalazi u fontani.

(Noizz.rs)

Scroll to top