Džodi Nejlard (22) iz sna trgao je oštar bol u ruci oko pola šest ujutru. Ruka joj je krvarila, iako u prvom trenutku nije mogla da shvati zbog čega. Ubzo je usledio novi šok.

 

- Moj biceps me je jako boleo i bio je prekriven krvlju. Pitala sam šta se dogodilo kada sam ugledala lisicu na drugom kraju kreveta. Počela sam da vrištim i da plačem. Dok sam iskakala iz kreveta, slučajno sam je šutnula i odletela je na drugi kraj sobe i istrčala kroz vrata - kaže Džodi.

PROČITAJTE: MUŠKARAC JE SNIMLJEN KAKO ODVODI DEVOJČICU (6) U MRAČNU ULICU: A onda se dogodilo nešto nezamislivo STRAŠNO! (FOTO)

Ali lisica nije odmah otišla, samo je pobegla u drugu sobu. Džodin dečko, Hari King morao je da gađa životinju jastucima i tek kada je uspeo da je istera odveo je svoju devojku u bolnicu. Džodi je naredna dva dana provela u bolnici gde je primila vakcinu protiv tetanusa, besnila i poliovirusa.

PROČITAJTE: MORA DA KUPA DETE U IZBELJIVAČU! Odbila je da abortira u 7. mesecu trudnoće: Stalno me na ulici presreću da mi kažu da mi je DETE JEZIVO

Lisica se inče u njen stan u zapadnom Londonu uvukla kroz balkonska vrata koji je njen dečko Hari slučajno ostavio otvorena. Inače, napadi lisica na ljude su retkost, ali Džodi je imala tu nesreću da se upiše na listu malobrojnih ljudi kojima se dogodila slična situacija.

(BalkansPress / Espreso.rs)

Scroll to top