Zadruga 2 uskoro počinje, a Željko Mitrović je, pored voznog parka oldtajmera, pazario su nekoliko mlaznih odela koja su konačno stigla na imanje u Šimanovcima!

Mlazna odela će Velikom Šefu omogučiti da šalje svoja pisama, koristiće ga i njegovi asistenti, kao i bezbednosne službe Pinka, a ovaj rekvizit će nesumnjivo podići bezbednost, kao i rijaliti na imanju u  Šimanovcima, na veći nivo.

 

Željko Mitrović je pre samo 7 dana u Londonu dogovorio isporuku ovih do juče samo eksperimentalnih i svakako do ovog projekta, samo mašti dozvoljenoj ideji o letećim ljudima. Odela će koristiti Veliki Šef, ali i njegov asistent kao i bezbednosne službe Pinka. Odelo poseduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra.

*Oldtajmeri su pre nekoliko dana stigli u Zadrugu 2, Foto: Pink.rs

Ovo je samo jedno od tehnološki-revolucionarnih rešenja koja će biti primenjena kao pomoćna rekvizita u projektu ZADRUGA 2.

PROČITAJTE: "A, JE*I GA, BEZ TOGA NE IDE DA DOLAZIMO" Ibro iz Amerike poslao pismo zašto se ne vraća u rodnu Bosnu - plakaćete od smeha!

Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže, poput voznog parka oldtajmera koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao period sa početka XX veka. Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dusanom Demićem, radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, ali i iz Britanije kako bi sagradili Kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara.

*U Zadrugu stiga mlazna odela, Printskrin: Youtube

Podsetimo, Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2, u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe, početak XVI, XX i XXI veka.

(BalkansPress / telegraf.rs)

Scroll to top