Svako ko je makar jednom skidao filmove sa Torenta ili ostalih piratskih sajtova za skidanje filmova i serija, uz film je uvek tražio i dobar prevod koji je prilagođen našem jeziku. U moru onih koji baš i nisu bili vični poslu, bilo je i onih kojima su prevode radili toliko dobro, da su zalsužili i javne pohvale. Upravo zbog toga je danas pokrenuta "potraga" za "Bambulom" kako sebe naziva momak kojem mnogi od nas duguju uživanje tokom gledanja filmova.

PROČITAJTE: POSLE 35 GODINA BIVŠI VOJNICI JNA SE SRELI!: Makedonci, Slovenci, Srbi zapevali: Mi smo artiljerci, armija nas zvala, da čuvamo granice i Tita maršala!: A ONDA IZNENAĐENJE PREKO SKAJPA...

Na Fejsbuk stranici "Rukotvorine" objavljen je post koji je mnoge korisnike društvenih mreža angažovao da ga podele u što većem broju, a sve u čast dve reči "Preveo: Bambula". Naime, radi se o momku koji je napravio titlove za veliki broj stranih filmova i serija. U znak pažnje što joj je ulepšao i olakšao gledanje sadržaja, kreatorka stranice je rešila da se Bambuli oduži na neverovatan i simpatičan način, ručno isheklanim miljeom sa njegovim zaštitinim znakom.

- Ljudi, zna li neko ko je Bambula? Volela bih da mu podarim ovo kao mali znak zahvalnosti za sve što je učinio za naš napaćeni narod... Ne mrzelo vas šerujte ne bi li eventualno i dotični gospodin video. Hvala. Živeo Bambula - napisala je ona i pokrenula pravu erupciju oduševljenja.

Ostalo je da vidimo da li će se Bambula javiti, te i kako će porimiti ovaj neobičan, ali veoma lep poklon.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top