BalkansPress

Dobro došli!

STEJSI Omirin (30) rodila je dva dečaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i lekare i roditelje.

PROČITAJTE: 

Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dečaka, koga su nazvali Dejvid, rodio se sa belom kožom i zlatnom kosom! Njegov brat Danijel, pak, povukao je na tatu i mamu i ima tamnu kosu i kožu.

Ispostavilo se da da Dejvid ima albinizam i da je on uzrok ovoj nesvakidašnjoj pojavi.Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gde god se pojave i da je svi pitaju koje je dete njeno.

Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gde god se pojave i da je svi pitaju koje je dete njeno.

- Kada im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kada sam ih videla. Kada mi je doktor rekao da moja deca nisu identična, nisam znala na šta misli.Ali kada mi ih je doneo u naručje i kada sam videla razliku u boji kose i kože, nisam mogla da verujem. Sve do trenutka njihovog rođenja nisam znala da su toliko različiti - ispričala je ova majka iz Nigerije, prenosi Dejli mejl.

Ona je dodala da je pozvala muža, koji je tako ostao bez teksta kada je video sinove. Nije verovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikada nisam videla ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom - ispričala je ponosna mama.

- Nije verovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikada nisam videla ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom - ispričala je ponosna mama.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top