Plejboj model Ana Anufrijeva ostala je bez krova nad glavom i zaposlenja nakon što je objavljena serija njenih golišavih fotografija.

PROČITAJTE: Šaman iz Sibira ponovo pokušao da svrgne Putina: Hteo da pešači 8000km do Moskve

 

Lepa brineta istakla je za strane medije da zbog ovog skandala ne može da nađe novo radno mesto i da se suočava sa nizom problema.

Ova 27-godišnjakinja imala je "tajni" posao u ruskoj državnoj službi, pre nego što su njeni nadređeni saznali za njene provokativne fotografije.

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ana otkriva da je zbog čitave drame izgubila nekoliko kilograma i da je pretrpela ogroman stres, da njen otac više ne razgovara sa njom "jer ga je osramotila pred čitavom državom".

No, nekadašnja državna službenica ipak ne žali što su njene erotične slike završile u magazinu, iako su posledice bile veoma teške.

Naime, ova dama iz Sibira morala je da proda svoj stančić, jer nije više imala novca da plaća ratu za njega, kao i tekuće račune.

 

"Nemam gde da živim. Nemam posao, nemam dečka, nemam stan. Kao da sam počinila neki zločin. Zbog svega ovoga izgubila sam na kilaži, imam problem sa menstruacijom. Moj otac ne razgovara sa mnom. Niko ne želi da me zaposli. Volela bih da mi kažu da je to zbog skandala, ali oni izmišljaju na desetine drugih razloga. Odjednom je konkurs nevažeći ili su navodno našli boljeg kandidata", objašnja agaoniju kroz koju prolazi ova Ruskinja.

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ana je u trenutku kada je poslala riskantne fotografije na online takmičenje magazina "Plejboj" radila u tajnoj državnoj službi.

"Zašto samo modeli, glumice, fitnes treneri i blogeri mogu da pokazuju svoja tela? Vi bi trebalo da se naviknu na misao da svaka žena koja voli sebe i neguje svoje telo, može to da pokaže, pa čak i ako je lekar, nastavnik ili državni službenik. Volim gole fotografije i harmonična ženska tela smatram jednom vrstom savršenstva, zato, molim vas, ne sudite, već samo uživajte", zaključila je ona.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top