BalkansPress

Dobro došli!

Dvadesetogodišnji Patrik do Seu istrčao je na ulicu kako bi spasio dete od pit bula koji ga je napao.

 PROČITAJTE: Doktor joj je savetovao da ABORTIRA ČETVORO DECE ali ona je odbila: Kad se porodila, cela država GLEDALA JE BEBE U ČUDU

Golim rukama je gurao psa od sebe sve dok nije uspeo da stavi 4-godišnje dete na krov automobila.

Sigurnosne kamere snimile su trenutak kad je pas napao 4-godišnjeg Žoao Pedra u jednoj od ulica Rio de Žaneira.

 

Pit bul je ugrizao dete za ruke i noge i počeo da ga vuče po podu pre nego što da je spasio Patrik. Osim što je snimak pokazao zastrašujući napad na dete, pokazala je i mladića kako trči prema njima kako bi spasio dečaka. Kasnije je do Seu rekao lokalnim medijima da je u tom trenutku mislio na svoju dvogodišnju ćerku.

"Zamislio sam da je to moja sopstvena ćerka. Ona ima samo dve godine, ali je iste visine. Kad sam video šta se događa, uverio sam se da je to ona i instinktivno sam reagovao. Kad sam povukao psa s dečaka, vidio sam da je zario zube u njegov vrat", rekao je Patrik i istakao da ne smatra sebe junakom. Kad se pas okomio na njega nakon što je zgrabio dečaka, sam mladić popeo se na krov automobila kako bi se spasio.

Patrik i Žoao morali su da čekaju pola sata na krovu automobila pre nego je stigla pomoć. Dečakova dadilja je izjavila kako se pas samo odjednom pojavio i napao dečaka.

Obojica su zadobila lakše telesne povrede, a dječaku je bio izgrizen i vrat. Kako pas nije bio čipovan, nije poznato ko je vlasnik. Pas se trenutno nalazi na posmatranju kod obližnjeg veterinara, prenosi Dejli Mejl.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs / Večernji.hr)

Scroll to top