BalkansPress

Dobro došli!

Đakomo Kazanova, to znamo, bio je jedan od najvećih ljubavnika svih vremena.

A onda se pojavio Ron Džeremi. Šalu na stranu, legendarni Kazanova bio je i kockar, mačevalac i pesnik. Ostavio je iza sebe i nezavršene memoare, u kojima je zabeležio mnoštvo svojih seksualnih podviga. Čak ni kaluđerice nisu bile imune na njegov šarm. Zato vam donosimo 10 saveta Kazanove, pa vi proverite da li pale:

Lekcija 1: Naučite da pričate zanimljivo

Pripovedački dar bio je Kazanovina najveća tajna. Imao je neverovatnu moć da privuče pažnju žena i da im obuzme um, dok ne počne da se kupa u njegovim lepim rečima. Kada savladate ovu veštinu, njoj će vaše reči odzvanjati u glavi i postaće vam naklona brže nego što bi inače.

 

Lekcija 2: Živite kako vam je volja

Jurnjava za ženama je zabavna, ali to ne treba da bude osnovni i jedini cilj života. Ako vodite sadržajan i živopisan život, žene će biti prirodno privučene. One će videti da ste drugačiji od ostalih muškaraca i želeće da budu deo vašeg zanimljivog sveta. 

Lekcija 3: Prema svakoj ženi se ponašajte kao da je posebna

Žene vole romansu i da se osećaju jedinstvenom. Ne tretirajte svaku ženu isto, nego onako kako bi trebalo, a treba da se osećaju jedinstvenom. To podrazumeva pažnju i brigu o njenim emocijama, a ne obasipanje skupim poklonima i papučarenje. Ukratko, budite džentlmen. 

Lekcija 4: Spontanost je seksi

Žene su božanstvena bića, ali im brzo sve dosadi. Žudde za avanturom, zato budite spontani, to je jedini način da ih zavedete. Ako ličite na druge muškarce u svakom pogledu, koju to ženu može da zainteresuje? Povedite je u avanturu, koja uopšte ne mora da bude skupa.

 

Lekcija 5: Bavite se njenim interesovanjima i razmišljanjima

Dati kompliment za igled je lepo i vrlo lako. Ako je žena lepa, to je čula 1.000 puta. Zaot je važno da saslušate ženu, da oseti da ste zainteresovani. Šta ona voli? Zbog čega se smeje? Tako ćete se najbolje i najbrže povezati. 

Lekcija 6: Divite se njenoj čulnosti

Kazanova je bio veliki ljubitelj feromona i afrodizijaka. Zato je parfemisao svoju sobu cvetnim mirisima, jer je verovao da to povećava seksualni apetit. Ništa vas ne košta da pokušate, mada može da pomisli da ste malo ženskasti. Šampanjac i ostrige su čuveni zbog afrodizijačkih svojstava, i podsvesno primoravaju ženu da bude otvorenija za seks. 

Lekcija 7: Strpljenje, strpljenje, strpljenje

Budite štedljivi na rečima, recite ženi ono što treba da čuje i čekajte njenu reakciju. Ne sme da joj bude neprijatno, vi morate duboko da je privučete, a za to je potrebno vremena. 

 

Lekcija 8: Dajte joj lepe poklone

Ne kupujte ženama stvari zato što mislite da će vas zbog njih zavoleti. Poklanjajte joj samo ono što će je uzbuditi, pokazati joj da brinete o njoj i nešto što će je nasmejati. 

Seksi donji veš spada u ovu grupu poklona. 

Lekcija 9: Budite razigrani

Ni život ni žene ne treba posmatrati suviše ozbiljno. Igrajte se sa ženama. Seks je igra za odrasle i zato hranu, piće i sve što doživljavate smatrajte putem ka seksu. Predigra je igra koja počinje od trenutka kada ste upoznali ženu. Koristite igru da biste je preokrenuli u svoju korist. I njenu, naravno. 

Lekcija 10: Ne otkrivajte sve karte

Kazanova je bio kockar, kako rekosmo. Znao je da mora da bude nepredvidiv u zavođenju, kao i za pokeraškim stolom. Ne otkrivajte svoju igru i ostavite je da razmišlja o vašem sledećem potezu. To će uzbuditi ženu, jer žene vole da maštaju i priču koja nema jasan i predvidiv kraj. 

Ako ste stigli do ovog dela teksta, verovatno ćete se složiti da se od vremena Kazanove do danas nije puno toga promenilo. A možda i grešimo...

Scroll to top