BalkansPress

Dobro došli!

Ma koliko to čudno zvučalo, krvna grupa nam, osim veoma važnih zdravstvenih podataka, daje informacije i o našoj ličnosti. Evo prilike da saznate šta vaša krvna grupa govori o vama i vašoj ličnosti.

A (A+ i A-)

Bilo da ste A + ili A – krvna grupa, vi ste perfekcionista. Osoba ste koja svojim stavom i ponašanjem može spasiti dan, ali to ne znači da ste osoba bez mana. Za vas je svojstveno to da umete da budete isuviše tvrdoglavi i posesivni, što svakako ne prija svakome.

 

 

B (B+ i B-)

Vi ste veoma saosećajni i optimistični. Uz to, volite životinje i veoma ste ambiciozni. Vrlo lako možete da razumete stavove drugih ljudi, zbog čega vas posebno vole, ali vam je ujedno najveći neprijatelj sposobnost da se suprotstavite svima. Ipak, niko ne može da osopori vaš ponos, fleksibilnost i činjenicu da ste neverovatan prijatelj.

AB (AB+ i AB-)

Vi ste veoma šarmantni i svakodnevne sitnice vas uopšte ne nerviraju. Ljudi zbog toga vole da budu u vašoj blizini, ali to ne znači da nemate mane. S obzirom na to da vam se neretko dešava da budete zaboravni, možete odavati utisak čudaka.

0 (0+ i 0-)

Veoma ste intuitivni i fokusirani, i odlično izlazite na kraj sa stresom i stresnim situacijama. Ono što je takođe odlika vaše ličnosti je da obožavate da radite, ali vrlo često se možete poneti i kao veliki egoista. Najveća prednost koju imate upravo je vaš dobar izgled.

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

(Izvor: Wannabemagazine.com)

Scroll to top