Zoe Sag, poznatija kao Zoela, ima samo 25 godina, iz Brajtona je, a ovih dana našla se u žiži britanske javnosti jer je otkriveno da zarađuje čak 70 hiljada evra mesečno vodeći svoj video blog na Jutjub kanalu.

Mlada dama nedavno je došla do čarobne brojke od 10 miliona "pratilaca" na toj društvenoj mreži, a osim što novac dobija od pregleda videa, publika joj je omogućila da potpiše i nekoliko vrlo unosnih sponzorskih ugovora, piše sajt Fokus.ba.

 

 

Sag je kanal na Jutjubu lansirala u decembru 2009. godine, i od tada ispred kamera uglavnom govori o lajfstajl temama. Tu su razni saveti o frizurama, šminki, odeći i noktima, a zanimljivo je da objavljuje oko pet videa mesečno.

Kako pišu mediji, Sag je zapravo "mala beba" u poređenju sa "najvećim igračima" na toj društvenoj mreži. Najveće svote uzima Šveđanin Feliks Kjelberg poznatiji kao PewDiePie, čiji kanal posvećen video igrama prati preko 40 miliona korisnika (zarađuje 12 milona dolara godišnje).

Odlično prolaze i komičari i kulinari, a svojevremeno je pravi fenomen postala i devojka koja je jednostavno radila recenzije dečjih igračaka (u 2014. godini zaradila je pet miliona dolara).

(Izvor: Fokus.ba)

Scroll to top